VELIKA POBEDA! KLJUČNI GRAD JE OSLOBOĐEN! Turska vojska u potpunosti opkoljena! Nemaju kud! Sada samo milošću Putina mogu spasiti svoje živote! (MAPA/VIDEO)

Borbe još uvek traju!

Sirijska vojska
Sirijska vojska, Foto: Youtube/Printscreen

Sirijska arapska vojska (SAA) ove je sedmice ostvarila veliku pobedu na jugu provincije Idlib, kada su džihadisti napustili više oblasti, uključujući strateški grad Kan Šejkun.

PLANINSKI ORLOVI SPREMNI ZA ODBRANU KINE Zlo iz Hong Konga vrlo lako može da se proširi! Na UDARU i drugi delovi zemlje! (VIDEO)

Od povlačenja militanata iz Kan Šejkuna, sirijska vojska je krenula na grad i započela raščišćavanje praznih naselja, a istovremeno je osigurala i druga područja istočno od grada.

Prema vojnom izvoru u blizini fronta, Sirijska arapska vojska dovršila je opsadu severne Hame nakon što je zauzela nekoliko tačaka u blizini grada Al-Tamanah na južnoj strani Idliba.

PRVI SNIMCI IZ PUSTINJE! Duboko na teritoriji Irana uhvaćen kadar novih raketa, izgledaju MOĆNO! (VIDEO)

Iako Al-Tamanah nije osvojen, sirijska vojska je zauzela većinu tačaka južno i istočno od grada, ostavivši samo malo područje pod kontrolom džihadista.

Bitka za Kan Šejkun i opkoljavanje Moreka
Bitka za Kan Šejkun i opkoljavanje Moreka, Foto: Liveuamap

PEDOFIL EPSTAJN STAVIO BORISA NIKOLIĆA U TESTAMENT! Reč je o bogatašu koji finansira genetska istraživanja i veruje u BOLESTAN san o super rasi!

U isto vreme, sa zatvaranjem puta Tamanah-Kan Šejkun, Turske oružane snage sada su opkoljene od strane sirijske vojske u gradu Morek. Turska je već najavila da neće napustiti svoje posmatračko mesto na Moreku, uprkos nedavnim zastojima militanata.

IZREŠETAN SARADNIK ANGELE MERKEL! Policija pronašla 46 PUŠAKA, svi tragovi vode DO KANCELARKE!

Turski režim je takođe upozorio sirijsku vojsku na "igranje vatrom" u ovom području, posebno nakon što su sirijske vazduhoplovne snage skoro pogodile njihov vojni konvoj u južnom Idlibu.

STRAVA I UŽAS U VRTIĆU! Vaspitačica ugrizla bebu iz sve snage pod izgovorom "da je htela da je nauči pameti"! Majka doživela šok kada je videla na šta joj liči dete! (FOTO)

OVO SU TUNELI SMRTI - TU PROLAZE KRVOLOČNE UBICE! Sagradili su podzemne rupe u koje su ulazili ovog meseca, a izlazili bi na drugu stranu i ubijali ljude!

HOROR! TAMA S NEBA PROGUTALA METROPOLU! Trajalo je sat vremena, narod se PRESTRAVIO! Iza svega se krije STRAŠNA POJAVA koja može da nas uništi! (FOTO SA LICA MESTA)

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi