trudnica
Foto: Facebook/Rosanna Debra San
trudnica

Foto: Facebook/Rosanna Debra San

trudnica, Foto: Foto: Facebook/Rosanna Debra San

Mlada buduća majka, iz Glazgova u Škotskoj, preminula je u snu nekoliko nedelja pošto je saznala da je trudna sa prvim detetom. Rozana Sanderson (22) je bila u 14-toj nedelji trudnoće kada je preminula u svom domu u nedelju. Termin za porođaj je bio 8. mart ove godine, piše Miror.

Devojka je birala ime za bebu, a za nekoliko nedelja trebalo je da ode na ultrazvuk na kom bi saznala pol bebe. Očajna majka preminule trudnice, Džeklin, zamolila je obducente da joj kažu pol bebe da bi izabrala cveće odgovarajuće boje za sahranu.

Pročitajte još:

- Dečaka je htela da nazove Oskar, a devojčicu Lili - navodi majka trudnice. - Bila bi najbolja majka ikada. Govorila je da će je beba učiniti kompletnom.

Prijateljima je govorila da jedva čeka da postane majka, a Rozana je na svom Fejsbuk profilu objavila sliku sa ultrazvuka.

U nedelju rano ujutru, probudila se i poslala poruku majci, a sa bivšim partnerom i ocem deteta Oliverom pričala je telefonom. Samo sat vremena kasnije, našli su je mrtvu.

- Dobila sam poruku u 4.30. Napisala je da je spavala, da je pričala sa Oliverom i da je baš srećna zbog toga. Nije bila bolesna, ali se pre toga žalila na bolove u rukama i nogama - navodi majka Džeklin. - Kad sam kasnije došla do njene kuće sve zavese su bile navučene. Lupala sam baš jako na prozor spavaće sobe, ali mi nije odgovarala, pa sam počela da paničim. Pozvala sam Olivera, koji je otključao vrata i zajedno smo ušli.

- Podigla sam pokrivač sa nje i odmah znala da je kasno. Prsti su joj bili plavi. Legla sam pored nje i rekla joj da je volim. Izgledala je kao da spava. Jedina mi je uteha što znam da nije sama već sa svojom bebom - navodi očajna majka devojke.