Policija u Londonu
Tanjug / AP
Policija u Londonu

Tanjug / AP

Policija u Londonu, Foto: Tanjug / AP

Transvestit (47) je zatvoren najmanje 19 godina zbog ubistva svoje majke (86), jer ju je ubo mačem u srce, potom joj je odsekao glavu i stavio je u zamrzivač. Transvestit koji je nosio haljinu zatvoren je na najmanje 19 godina zatvora zbog ubistva svoje 86-godišnje majke ubodom mača u srce, a zatim odrubljivanjem glave.

Pročitajte još:

Filip Tarver (47) nosio je tanku haljinu kada je odrubio glavu nemoćnoj Angeli Tarver (86) ukrasnim mačem dugim 32,4 cm.

Njegov otac Kolin (84) uspeo je da ga razoruža i kada je policija stigla u porodičnu kuću izašao je Tarver mašući malom britanskom zastavom i objavio: "Predajem se".

policija

Youtube/Printscreen

policija, Foto: Youtube/Printscreen

Policajci su pronašli glavu gospođe Tarver u zamrzivaču i njen raskomadani prst u čajniku. Psihijatri su otkrili da Tarver nije mentalno bolestan, ali je negirao ubistvo i besramno okrivio svog oca, koji je sedeo na začelju suda s rukama na glavi.

Sudija Ane Molinuk osudila ga je na doživotni zatvor na najmanje 19 godina i tom prilikom je izjavila:

- Nastojali ste da okrivite njega (vašeg oca) za ubistvo. Govorio je o dodatnoj patnji koja mu je prouzrokovana. Ono što se pokazalo je da je vaš otac čovek velike hrabrosti i dostojanstva. Školu ste napustili sa 16 godina. Nastavili ste fakultet. Imali ste razne poslove kao dostavljač.

- Ne radite od januara 2017. Nikada niste bili u braku, skoro čitav život ste živeli sa roditeljima. Majka ti je kupila auto, otac je plaćao tekuće račune. Gledali ste televiziju, igrali igrice i pili alkohol. Nisi ležao u krevet do 5 ujutro, a ponekad i do 8 sati ujutro kada je otac ustajao.

policija

Youtube/Printscreen

policija, Foto: Youtube/Printscreen

- Vaša majka je bila posebno ranjiva, bila je slaba, starija, imala je ograničen govor i ograničenu pokretljivost. Raskomadali ste njeno telo - rekla je sudija.

Kolin Tarver je rekao:

- Bila je odana supruga i baka. Uprkos teškom moždanom udaru u junu 1991. godine, bila je odlučna da nastavi svoj život što je više moguće. Tokom godina postajala je sve manje i manje sposobna, ali je nastavila uprkos tome. Izgubio sam najboljeg prijatelja i ljubav svog života. Ona je bila svetlost mog života i sada je svetlost ugašena, svirepo ugašena.

Tarver se nikada nije selio iz porodične kuće u Vokingu, u državi Surej, i još uvek je dobijao džeparac. Živeći bez posla sanjao je o karijeri pisca pesama, ali je svoje uspehe bezuspešno prenosio na platforme društvenih medija.

Gospođa Tarver pretrpela je moždani udar 1991. godine i imala je poteškoće u govoru i koristila je pomagalo. Njen sin je bio jedno od dvoje preživele dece nakon što mu je sestra umrla 1999. godine i čitav život je živeo kod kuće.

Preporučujemo: