Tramp se druži sa mrtvima?!

alo.rs | vesti 2017-04-24 05:30:31 2017-04-24 05:30:31

Američki predsednik Donald Tramp ponovo je ismejan na društvenim mrežama zbog svojih izjava!

Profimedia

Američki predsednik Donald Tramp opet se našao na udaru javnosti tokom posete italijanskog premijera Paola Đentilonija SAD. On i Tramp su se sastali kako bi razgovarali o sastanku G7 koji bi trebalo da se održi u Italiji sledećeg meseca.

Tramp je, tokom konferencije za novinare iskoristio priliku da nahvali Italiju, ali i da sebe obruka. Naime, mnogima je pažnju privukla jedna Trampova rečenica, zbog koje ga je pola Amerike kasnije ismevalo na Internetu.

- Kroz istoriju, vaša zemlja bila je svetionik umetničkog i naučnog dostignuća. To se nastavlja i danas, od Venecije do Firence, od Verdija do Pavarotija, mog prijatelja, mog dobrog prijatelja - rekao je Tramp.

Iako je Tramp verovatno mislio na svoj odnos sa čuvenim Lučanom Pavarotijem pre nego što je umro, to nije sprečilo ljude da ga ismeju i podsete ga da čuveni tenor nije živ.

 

U međuvremenu je otkriveno da je on ipak lagao i da ga ni Pavaroti ni njegova porodica nisu podnosili.

Podsetimo, Tramp je u toku svoje predsedničke kampanje koristio ariju "Nesun Dorma", u izvedbi Pavarotija, što se porodici pokojnog pevača nimalo nije dopalo.

- Kao članovi njegove najbliže porodice, želimo da podsetimo da vrednosti bratstva i solidarnosti za koje se Lučano Pavaroti zalagao u toku svoje umetničke karijere nisu nimalo kompatibilne sa pogledom na svet kandidata Donalda Trampa - navela je porodica u saopštenju.

Expand player
Pogledajte više