Samit G7, Donald Tramp
Tanjug/AP
Samit G7, Donald Tramp

Tanjug/AP

Samit G7, Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

 

* Samit svetskih lidera G-7

* Letovalište Bijaric probudilo strasti

* Američki predsednički par u centru pažnje

Samit sedam najmoćnijih zemalja sveta u francuskom letovalištu Bijaric vrvi od skandala. Među najnovijim osim ispada Donalda Trampa i priče o stravičnom požaru koji pustoši Amazoniju je kolektivno poziranje najmoćnijih lidera sveta.

Dok su svi svađali Tramp se bacio na žene, svi su se iznenadili kada je navalio i na mamu!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 26.08.2019. 17:05 Američki predsednik Donald Tramp pohvalio je danas nemačku kancelarku Angelu Merkel, nazivajući je izuzetnom ženom i predviđajući da će još dugo ostati na funkciji.

 

Ono što je oko kamermana uhvatilo ubrzo je postalo viralni hit. Naime snimak koji kruži društvenim mrežama prikazuje kako američki predsednik Donald Tramp iza leđa pipka i spopada dobrodržeću Brižit Markon surpugu francuskog predsednika.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Međutim ni prva dama SAD seksipilna Melanija nije ostala dužna razuzdanom Trampu, pa je dohvatila i sočno poljubila kanadskog premijera Mišel Trudoa.

 

Da li je toplo vreme u Bijaricu probudilo erotske strasti među svetskim liderima ili su odlučili da se posle napornih globalnih tema opuste, pa moža čak i probaju užitak kao svingeri svakako će ostati tajna.

BONUS VIDEO: Beograđani su nam otkrili kakav tip žene žele, ne zanima ih domaćica!