Sat, rođenje, beba
Shutterstock, ilustracija
beba, Foto: Shutterstock, ilustracija

Prema informacijama, bebu je na svet donela tinejdžerka (15) koja je od roditelja krila trudnoću, a nakon što se porodila dete je živo zakopala na polju u selu Ban Nong Kam.

PROČITAJ JOŠ:

Srećom, nešto kasnije istim poljem je prošao Usa Nisaikša koji je sa sobom vodio psa. Odjednom, pas je počeo da laje i kopa po zemlji nakon čeka je njegov vlasnik uočio da iz nje izbija noga novorođenčeta.

Brzom reakcijom meštana, beba je odvedena u bolnicu gde je pregledom utvrđeno da joj zdravlje nije narušeno.

PREPORUČUJEMO:

Nešto kasnije je utvrđeno i ko je majka, a protiv nje je podignuta optužnica zbog napuštanja deteta, ali i pokušaja ubistva. Iz policije je predočeno da o devojci trenutno vode račina njeni roditelji, kao i psiholog, te da žali zbog toga što je učinila, a da će brigu o detetu preuzeti upravo roditelji tinejdžerke.

Što se tiče heroja ove priče, psa po imenu Ping Pong, njegov vlasnik Nisaikša je rekao da ga je pronašao povređenog na ulici: "Udario ga je automobil zbog čega je potpuno izgubio mogućnost korišćenja jedne od šapa, ali sam ga udomio. Veoma je veran i poslušan i uvek mi pomaže kada odvedem stoku na ispašu na polja. Celo selo ga voli, to je nešto neverovatno", piše "Bi-Bi-Si".