Ubistvo tinejdžerke
youtube printscreen
Ubistvo tinejdžerke

youtube printscreen

Ubistvo tinejdžerke, Foto: youtube printscreen

Sedamnaestogodišnja devojka iz mesta Unkel, kod Bona, koja je nestala prošle nedelje, nađena je mrtva u nedelju uveče u smeštaju za izbeglice i beskućnike u Sankt Augustinu, oko devet kilometara od Bona.

Uhapšen je muškarac osumnjičen za ubistvo, a policija ne isključuje mogućnost da je zločin bio motivisan njegovim odnosom sa žrtvom.

Kako prenosi “Bild”, policija je osumnjičenom ušla u trag preko društvenih mreža i SMS poruka.

Osumnjičeni je 19-godišnji mladić, poreklom iz Kenije (19), koji, prema informacijama policije, ima nemačko i kenijsko državljanstvo. Živeo je u jednoj sobi u smeštaju za izbeglice i beskućnike, gde je čekao da mu dodele stan.

On i žrtva, čija nacionalnost nije objavljena, upoznali su se na društvenim mrežama i dogovorili su se da se nađu. Na osnovu prikupljenih informacija, policija je došla do smeštaja, gde je našla telo devojke.

Osumnjičeni je rekao policiji da je devojku zatekao mrtvu u sobi u kojoj stanuje.

Kako prenosi WDR, tinejdžerka je rekla roditeljima da ide kod drugarice, ali do nje nikada nije stigla. Policija je saopštila da se dva dana nakon odlaska javljala poznanicima, ali su roditelji ipak prijavili nestanak.

Pročitajte još:

Šetači su našli odeću i tašnu nestale devojke u blizini jezera. Smeštaj u kome je nađeno njeno beživotno telo nalazi se u Mendenu, delu Sankt Augustina oko tri kilometra od jezera Ziglarer.