POMENUO KOSOVO PA POBIO LJUDE! "Konačno, želim da stvorim konflikt između..." Napadač uputio jezive pretnje svetu, koristio i srpsku ćirilicu! (FOTO)

Sve je objavio na društvenim mrežama.

Brenton Tarant
Brenton Tarant, Foto: Twitter/mirachah

Napadač na Novom Zelandu, Brenton Tarant, ubio je prema poslednjim informacijama 49 ljudi, i još 48 ih ranio. Pre masakra u džamijama koji je prenosio uživo na Fejsbuku, na više društvenih mreža objavio je svoj manifest na 74 strane. 

Ovo je deo iz njegovog teksta koji je objavio na društvenim mrežama:

"Konačno, želim da stvorim konflikt između dve ideologije u Sjedinjenim Američkim Državama po pitanju vlasništva oružja u nameri da stvorim još veći jaz u kulturnoj, političkoj i rasnoj podeli država. Ovaj konflikt pod Drugim amandmanom i namera da se ukine pravo na držanje oružja konačno će rezultirati građanskim ratom koji će na kraju balkanizovati SAD politički, kulturno i na kraju po rasnom pitanju.

 

Balkanizacija SAD ne samo da će rezultirati rasnim podelama ljudi u SAD, obezbeđujući budućnost bele rase na severnoameričkom tlu, ali i biće smrt želje da se svi izmešaju. Dalje ova balkanizacija će smanjiti mogućnost da SAD projektuje globalnu moć, te osigurati da se više nikada ne dogodi takva situacija uplitanja SAD u Kosovo (kada su se američke NATO snage borile na strani muslimana i masakrirale evropske hrišćane)."

Teroristički napad u džamiji, Novi Zeland
Teroristički napad u džamiji, Novi Zeland, Foto: Printscreen

Terorista je na nalozima svojih društvenih mreža stavljao različite snimke i fotografije, a na jednoj se vidi njegova puška i municija koje su bile ispisane različitim rečima i pismima.

Tako se na jednom delu nalaze reči na engleskom, ali i na srpskom, na ćirilici.

 

Između ostalog ispisano je "Bajo Pivljanin" i "bitka", kao i godine. Napisano je ime Miloša Obilića, Marko Miljanov Popović, Stefan i Lazar.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi