BELAC PLAVE KOSE, NISKOG RASTA Ovo je terorista koji je pobio desetine ljudi! Od jednog biografskog podatka podići će vas jeza (FOTO)

Snimio krvavi pir

Jedan od brutalnih napadača Brenton Tarant koji je jutros na Novom Zelandu izvršio teroristički napad na džamije, užas je prenosio uživo na svom Fejsbuk profilu. Snimak pogledajte u OVOJ VESTI.

Kako javljaju lokalni mediji australijski ekstremista Brenton Tarant otvorio je vatru u džamiji Al Nur na Novom Zelandu, u gradu Krajstčerču, a tom prilikom je ubijeno najmanje 40 ljudi. Inicijalnu vest pročitajte OVDE.

Na videu koji je objavio ubica vidi se kako naoružan prilazi džamiji i puca. On je sprečio ljude da pobegnu i blokirao im izlaz.

Kameru je najverovatnije nosio na šlemu, a kada je sve ispucao, vratio se do kola po još municije. Stigavši ponovo do džamije, tražio je preživele i pucao u ljude koji su nepomično ležali na zemlji.

Video se završava njegovim odlaskom.

- Napadač je upao u džamiju Masdžid Al Nor desetak minuta po početku molitve i otvorio vatru. Ispalio je desetine, ako ne i stotine metaka. On je belac, plave kose, niskog rasta, nosio je šlem i pancir - rekao je prethodno očevidac Ahmad al-Mahmud.

Ono što je posebno šokantno, jesu njegove godine. Brenton Tarant ima samo 28 godina.

Pre krvavog pira, na Tviteru je postavio manifest u kome objašnjava zašto će krenuti u napad.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi