POLICIJA NA NOGAMA, KOMŠIJE UZNEMIRENE Devojčica (4) izbodena na smrt, lekari se bore za život majke (35) deteta!

Čuo se vrisak!

policija
Foto: Youtube/Printscreen

Četvorogodišnja devojčica je izbodena nasmrt, a njena majka, koja se bori za život nakon što je pronađena u lokvi krvi, danas je prvi put fotografisana.

Komšije su pričale o šoku koji su doživeli nakon što su juče majka i ćerka otkriveni sa povredama u svom stanu u južnom Londonu.

Nakon što je prebačeno u bolnicu, dete, lokalno nazvano Sajagi Karunanantham, proglašeno je mrtvim, dok je 35-godišnja žena - za koju se verovalo da je njena majka, a identifikovana kao Sutha Karunanantham - i dalje u teškom stanju i životnoj opasnosti.

Komšinica Elsa Gonzales (47) opisala je kako je čula vrisak i plač koji je došao iz stana u Mičamu, u kojem je živela četvoročlana porodica iz Šri Lanke. Kad je stigla, otkrila je ženu koja nosi samo donje rublje.

- Mladić je plakao i vrištao - rekla je komšinica.

- Otišla sam do vrata i videla devojke na podu u lokvama krvi.

- Imala je nešto što je ličilo na ubodnu ranu nožem po stomaku.

Skotland Jard je saopštio da nije izvedeno nijedno hapšenje. Ne traže nikog drugog u vezi sa incidentom.

Mala Sajagi pohađala je lokalni tečaj tamilskih jezika kako bi naučila jezik svojih roditelja, rekli su za izvori bliski porodici.

Njen otac, Sivanantham Karunanantham, poznat kao Suganthan, radi u lokalnom supermarketu Sajnsburi i primio je poziv o tragediji dok je bio u smeni. Danas ga teše prijatelji i porodica, piše Daily Mail.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi