Američka policija
screenshoot/Youtube
Američka policija

screenshoot/Youtube

Američka policija, Foto: screenshoot/Youtube

Jedna žena, 31-godišnja Ana Izabel Kastro-Garcija, priznala je policiji da je upravljala salonima za nokte u svojoj kući, prenosi KGNS. Druga, Brenda Stefani Mata, 20-godišnjakinja, navodno se složila da obavlja uslugu trepavica unutar svog doma za policajca u tajnosti.

U Malibuu u Kaliforniji uhapšen je vlasnik pedoline zbog nepoštovanja mere boravka kod kuće pre tri nedelje - optužba koja bi mogla da dođe uz ogromnu cenu. U Menhetn Biču, Kalifornija, navedeno je da je surfer optužen i kažnjen sa 1.000 dolara zbog nepoštovanja mera.

U Nju Džersiju su pokrenute desetine optužnica protiv ljudi koji ne slede naredbe za socijalno distanciranje. Zvaničnici su optužili četiri osobe nakon što su prisustvovali zabavi u AirBnb-ovom stanu.

Poslednjih dana je širom Sjedinjenih Država održano nekoliko protesta koji su pozvali vladu da zaustavi mere protiv pandemije korona virusa. U Nju Džersiju, jedna žena koja je pomogla u organizovanju protesta, sada se suočava sa optužbama za kršenje naloga za boravak kod kuće, javlja NBC.