Svojoj ćerki Luni (5) ispunio je veliku želju i obukao se kao žena! Razlog je PRELEP! (FOTO)

Alo.rs/M.Č. | vesti 2019-07-25 14:41:07 2019-07-25 14:41:07

Danijel Korea je ponosni otac 5-godišnje Lune. Ostao je sam s njom jer je njegova žena, Stela Noleto, 2016. godine nažalost umrla zbog teške bolesti.

instagram.com

Cela porodica je bila šokirana, ali Daniel i Luna su uspeli da se izvuku iz negative. Nedavno su odali počast Steli, ali i svim drugim majkama, i to na poseban način. 

"Obećao sam da ću da budem najbolji otac na svetu, što i jesam. Mogu samo da se zahvalim za najboljih 8 godina u mom životu. Voleću te zauvek.", napisao je Daniel kad se opraštao od svoje voljene žene. Svog obećanja se i drži. Svoje vreme s malom Lunom nastoji da provede na što kvalitetniji način, a nedavno joj je ispunio i jednu želju.

Luna je imala ideju. Htela je da se tata obuče u mamu i dođe u školu na priredbu za Majčin dan na kojoj su trebali da plešu. Daniel prvonije bio siguran da želi li učestvuje u tome, predložio je da baka ide umesto njega, ali na kraju je ipak odlučio da je iznenadi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

ANTES DE ME JULGAR, vejam todas as FOTOS E O VÍDEO NO FINAL !!! Pessoal, como sabem eu e a Luna perdemos a @stellanoleto ... e todo dia das mães é extremamente delicado para ela... e dessa vez ela falou: “Papai.. estamos ensaindo uma música para o dia das mães... mas eu não tenho mamãe... minha mãe foi morar com papai do céu ...” Eu, de todas as formas tentei persuadi-la para que a vó ou tias fossem representando a “mãe” dela, porém sem êxito.... ela quem me pediu com os olhos cheios de lágrimas.. para que eu fosse a mamãe dela por um dia... pediu-me barba rosa e peruca loira igual a da mãe original dela ... pois bem .. está aí o resultado ... e quero deixar a seguinte mensagem ... : “ A morte é inevitável, mas não precisamos passar por isso de forma TRISTE... concordam? Luna ! Te amo ! Foi IMPAGÁVEL ver seu sorriso no rosto ao me ver de “mamãe” ...

A post shared by D.C (@danielcorrea69) on May 9, 2019 at 8:05am PDT

 

Tako je 33-godišnjak obukao haljinu, periku, ženske sunčane naočare, ofarbao bradu i uzeo žensku torbu. Fotografiju je objavio na svom Instagram profilu, a podelio je i priču kako bi ljudi znali zbog čega je to učinio. Dobio je preko 400 hiljada lajkova.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta! Dočekao nas je glavni Rom, Hadžija, koji nam je rekao da unutra ima ku*vi, dilera, robijaša, narkomana... BOMBA!

 

 

Expand player
Pogledajte više