SLALI IH PO CELOJ ZEMLJI DA SE IŽIVLJAVAJU NAD NJIMA Sveštenici silovali decu na SATANISTIČKIM ZABAVAMA, a ovo je njihovo sramno objašnjenje!

Dečak je opisao kroz kakvo je sve seksualno, fizičko i emocionalno nasilje prošao.

Sveštenik, crkva, pop
Sveštenik, crkva, pop, Foto: Profimedia

Pojedini katolički sveštenici iz reda hrišćanske braće u Škotskoj organizovali su "satanističke zabave" i na njima silovali dečake - navodi list "Škotsko sunce".

U Škotskoj je u toku istraga o zlostavljanju dece, koja pokazuje da su neki mališani bile žrtve pedofila iz Katoličke crkve.

Dejv Šarp, jedna od žrtava, svedoči da je kao dečak bio silovan na "satanističkim zabavama".

 

On je opisao kroz kakvo je sve seksualno, fizičko i emocionalno nasilje prošao u katoličkom dečijem domu Sveta Niniana u mestu Falkland.

 

Ovaj dom vodio je katolički red hrišćanske braće, poznat po svom radu na evangelizaciji i edukaciji, ali i po brojnim skandalima sa seksualnim zlostavljanjem dece - štićenika.

Šarp je svedočio da su ga silovali, vezali i zatvarali u prostoriju za tuš. On je zlostavljan u periodu koji obuhvata 1971. sve do 1975. godine, a sada se odrekao svog prava na anonimnost. Bio je štićenik doma za nezbrinutu decu, nakon što mu je majka umrla.

 

Šarp navodi da je jednom kažnjen, jer je upitao gde je njegov prijatelj iz doma, koji je nestao. Kasnije se saznalo da se taj dečak ubio, verovatno zbog trauma izazvanih zlostavljanjem.

Prema nekim svedočenjima, dečake su slali po celoj Škotskoj i Irskoj da bi ih silovali na posebnim "zabavama".

Škotski "satanisti" obratili su se tim povodom zgroženoj javnosti poručivši da dečake nisu silovali "njihovi pripadnici već da je reč o hrišćanskim ritualima".

Ovaj seksualni skandal samo je jedan u nizu pedofilskih skandala koji godinama tresu Katoličku crkvu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi