Emanuel Makron sa suprugom Brižit, Donald Tramp, Melanija Tramp
Tanjug/AP
Emanuel Makron sa suprugom Brižit, Donald Tramp, Melanija Tramp

Tanjug/AP

Emanuel Makron sa suprugom Brižit, Donald Tramp, Melanija Tramp, Foto: Tanjug/AP

Poslednji put u javnosti je viđena sredinom prošlog meseca, kada je u pratnji supruga, francuskog predsednika Emanuela Makrona bila na tradicionalnoj vojnoj paradi u Parizu u sklopu obeležavanja Dana pada Bastilje.

PROČITAJ JOŠ:

Samo dva dana nakon parade, Bridžit Makron stigla je u privatnu kliniku "American Hospital of Paris", gde je imala zakazane konsultacije sa lekarima da bi dan kasnije, prema pisanju francuskih medija, već bila na operacijskom stolu.

Aleksandar Vučić i Emanuel Makron

Predsedništvo Srbije

Aleksandar Vučić i Emanuel Makron, Foto: Predsedništvo Srbije

Operacija navodno je trajala čak tri sata, ali se ne zna o kojoj proceduri je reč. Nagađa se da se podvrgnula nekom od zahvata pomlađivanja, verovatno kako javnost ne bi više toliko pažnje posvećivala prevelikoj razlici u godinama između nje i supruga.

Inače, upravo ta pariska privatna klinika odavno je poznata među bogatima i slavnima koji svoje telo i lice s punim poverenjem prepuštaju najvećim stručnjacima.

"Operacija je prošla bez ikakvih problema, a učiteljica u penziji napustila je kliniku iste večeri", piše u francuskoj štampi, koja otkriva i kako je nakon zahvata Bridžit Makron provela dva dana u Lanterni, službenoj rezidenciji u Versaju i da je ovo razlog zašto nije bila sa suprugom u posetiji Srbiji.

BONUS VIDEO: