Napad pume
screenshoot/Youtube
Napad pume, Foto: screenshoot/Youtube

Na stazu je odjednom iskočila puma i nasrnula na njega.

PROČITAJ JOŠ:

- Došla je s prednje strane i bacila se na mene, a strah u meni se odjednom pretvorio u borbeni stav. Puma me ugrizla za zglob ruke i počela da vuče, kandžama me grebala po licu i rukama. Bilo je zastrašujuće - priča Kofman.

Srećom po njega, bila je to mlađa puma i Trevis ju je, onako raskrvavljen, uspeo nekako da gurne na zemlju.

- Od tog trenutka bio je to zapravo rvački meč. Imam kod kuće mačku, čitao sam ponešto o tim divljim životinjama s obzirom da volim da trčim u planinama i znao sam da su kandže daleko najopasnije. Bojao sam se da mi ne raspori trbuh ili me zahvati po preponama, onda bih bio gotov. Ali uspeo sam nekako da bacim pumu na leđa i nogama mu pritisnem vrat. Počeo sam da je gušim u svoj onoj panici, nisam znao šta drugo. I par puta sam osetio kao da je gotova, ali opet bi me izgrebala i ugrizla. Trebalo je valjda deset minuta da napokon prestane da se pomera - kazao je.

PREPORUČUJEMO:

Krvavi ugrizi, ogrebotine po celom telu, rasečeni i izgriženi nos... Kofman je izgledao kao da ga je neko sekao mačetom.

- Adrenalin me 'tukao'. Ni sam ne znam kako sam uspeo, s ovih 20 šavova osećam se kao da sam dobio na džekpotu - smeje se čovek koji je preživeo napad divlje životinje.

Inače, ako imate tu nesreću da vas napadne neka divlja životinja, statistički je najmanje verovatno da ćete preživeti napade ajkule, vuka, zmije otrovnice i - upravo lava.

 

Tagovi

Komentari (1)

pepa prasac

15.02.2019 23:04

a sta se on trtio po njenom podrucju covek je zaista najagresivnija zivotinja