POTRESNI TRENUTAK KADA SU POGINULI OTAC I SIN (2) U GRČKOJ Stablo se obrušilo na njih, a onda je jedan čovek zaplakao i viknuo OVDE SU!

Kada je oluja počela da besni, svi su potrčali da potraže zaklon

Grčka, Foto: Printscreen/Live from Greece

* Oluja razorila Grčku

* Povređeno 7 Srba

* Među njima jedna devojčica iz Srbije

Među stradalima u oluji na Halkidikiju su i ruski turista i njihov sinčić star svega dve godine.

Grčka, Foto: Printscreen

Turistkinja iz Moldavije je videla kada je na njih palo drvo.

STRAVIČNI DETALJI TRAGEDIJE U GRČKOJ! Majka i sin sedeli na plaži, onda je krov smrskao ženu, sin hteo da pomogne, ali vetar ga je podigao visoko u vazduh i bacio svom snagom na STAKLO!

"Sve se desilo iznenada. Odjednom su svi počeli da trče, a nekima je bilo i smešno", rekla je žena koja je letovala u Nei Potidei.

"To je prava katastrofa", dodala je.

Kada je oluja počela da besni, svi su potrčali da potraže zaklon.

Grčka, Foto: Printscreen/Live from Greece

"Kad smo stigli u sobu, bio je potpuni mrak, nije bilo struje. Izašli smo na terasu i videli sve drveće koje je palo. Malo kasnije, kada je kiša prestala, neko je počeo da viče da ima ljudi pod drvećem, a kad smo se okrenuli ka njima, videli smo šta se desilo. Pretraživali smo oko dva sata to područje, a čovek koji ih je identifikovao zaplakao je i uzviknuo: 'Ovde su'. Odmah posle toga došle su hitna pomoć i policija", rekla je.

U katastrofalnom nevremenu na grčkom Halkidikiju poginulo je sedmoro turista, a najmanje 120 povređeno. Prema prvim informacijama, poginulo je dvoje starijih turista iz Češke, žena i osmogodišnji dečak iz Rumunije, muškarac i dečak iz Rusije. Strahuje se da je broj žrtava veći.

SNIMAK IZ GRČKE OD KOG HVATA JEZA Grom spržio zgradu u Solunu! Prekinute internet i telefonske veze na Halkidikiju! Srpski turisti se ne javljaju! (VIDEO)

U oluji za koju pojedini navode da je najveća u proteklih nekoliko decenija, vodena bujica nosila je drveće, a u moru se mogu videti suncobrani i ležaljke iz barova na plaži dok je u Potidei došlo i do manjeg uragana.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi