DOBRO POGLEDAJTE OVA LICA! ZBOG NJIH JE MOGAO DA IZBIJE TREĆI SVETSKI RAT! Špijuni CIA uhapšeni u Iranu, radili na visokim funkcijama i prikupljali informacije!

Fotografije, koje prikazuju nekolicinu od ukupno 17 zarobljenih operativaca, koji su navodno u vezi sa američkom obaveštajnom agencijom CIA, počele su da kruže u iranskim medijima.

 

Špijuni CIA
Špijuni CIA, Foto: printskrin

"Identifikovani špijuni su bili zaposleni u osetljivim i vitalnim centrima privatnog sektora u ekonomskoj, nuklearnoj, infrastrukturnoj, vojnoj i sajber-oblasti, gde su prikupljali poverljive informacije", saopšteno je iz iranskog ministarstva za obaveštajne poslove.

AMERIKANCI OTKRIVAJU Hezbolah kreće na Izrael! Samo jedna stvar da se REŠI i napad na jevrejsku državu može da počne! (VIDEO)

Iran je objavio da je u junu razbio špijunski obruč CIA.

Hapšenja su, kako se izveštava, izvršena u martu 2019. godine, ali su objavljena tek danas, a fotografije, navodno, prikazuju nekoliko uhapšenih, i podeljene su na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Agencija Tasnim, pozivajući se na iransko Ministarstvo za obaveštajne poslove, saopštila je da je uhapšenim osobama već izrečena presuda i da su neki dobili i smrtnu kaznu.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi