Mala Sofija obolela je od anksioznosti
Printscreen: Facebook
Mala Sofija obolela je od anksioznosti

Printscreen: Facebook

Mala Sofija obolela je od anksioznosti, Foto: Printscreen: Facebook

Milioni ljudi pružilo je podršku jednoj djevojčici nakon što je njena majka Keri Goledž iz Tivertona u Devonu objavila na Fejsbuku fotografiju posledica koje na njenu ćerku ostavlja zlostavljanje u školi.

Pročitajte još:

 

- Evo što vam zlostavljanje čini. Ovo je moja šestogodišnja kćerka u bolnici zbog zlostavljanja - napisala je pored fotografije koja je dosad podeljena 211.000 puta.

Opisala je kako je Sofija prestala da jede, te je jedne noći povraćala 20 puta u sat zbog posledica koje su na nju ostavili postupci njene "najbolje prijateljice".

 

- Ovo je moje dete koje je nebrojeno puta hospitalizovano zbog posledica koje na njeno zdravlje ostavlja anksioznost. To je moje dete koje su ukorili da "priča bajke u školi". Dete kojem se na društvenim mrežama rugaju roditelji dece koja je zlostavljaju samo zato što ima čisto srce. Kad sam pokušala rešiti taj problem s upravom škole, rekli su da su ''šestogodišnjaci takvi" - napisala je majka unesrećene devojčice.

 

Nekoliko dana kasnije Keri je zahvalila svima koji su njoj i njenoj kćerki pisali komentare podrške, a otkrila je da je ćerku upisala u drugu školu.

- Vratili ste mi veru u ljude koju sam izgubila poslednjih meseci - dodala je ona.

Komentari (3)

TANJA

01.11.2018 12:22

POSTOVANA MAMA,niste uradili ono najvaznije,sto bi resilo problem.Prebacili dete u drugu skolu i okruzenje koje detetu odgovara.Pise da je dete vise puta dolazilo u stresnu situaciju.Moze najvise dva puta i dete ispisujem iz skole.

Dusica

01.11.2018 16:54

@TANJA - Potpuno se slazem sa Vama!Toliko dece su zrtve nasilja pogotovo po skolama a neki jos nisu izvukli pouku.Ne dam da mi neko popreko pogleda decu a kamoli sta vise!!!!!

Brat

01.11.2018 17:09

@TANJA - Mislim da te nece razumeti....