Bolnica
Alo!/Nenad Vujanović
Bolnica

Alo!/Nenad Vujanović

Bolnica, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Srce joj je stalo i i oživljavali su je čak 45 minuta. Aparati su je držali u životu, a lekari su razmišljali da joj presade srce.

Pročitajte još:

A onda je suprug Džejson na krevetu pored svoje supruge ostavio sina Džordana. Dok je dečak star tri meseca spavao pored majke, njeno srce počelo je samostalno da kuca.

"Ne znam da li je to bilo čudo, ali sestre su bile uverene da jeste. Drugi ljudi kažu da je to bila snaga majčinske ljubavi. Sigurna sam da mi je Džordan dao snage da ozdravim", kaže Holi.

Preporučujemo i ovo:

Ona je u bolnici završila na Novu godinu. Onesvestila se i otišla je kod lekara. Iako je verovala da je samo umorna od brige za sina, ubrzo se pokazalo da je njeno stanje opasno. Deset dana je bila spojena na aparate, odnosno veštačko srce. U bolnicu je već stigao i tim za transplantacije, koji je trebalo da izvede presađivanje srce. A onda su lekari dozvolili malom Džordanu da spava pored majke.

"Ne znam što se dogodilo te noći. Jedino što znam je da su lekari došli drugi dan do moje postelje i ostali su zapanjeni jer je moje srce samo kucalo", ispričala je Holi, a piše list "Metro".