kuća, silovanje, cinamala
Privatna arhiva
Austrija, policija

Profimedia

Austrija, policija, Foto: Profimedia

Agonija bečke porodice Jonasa M. (32) trajala je 36 dana, kada im je policija  1. aprila saopštila da je njihov sin pronađen mrtav u Mađarskoj.

Ubijeni muškarac je nestao 24. februara, a od tad se nije javljao niti odgovarao na poruke. Njegovo raskomadano telo pronašla se dvojica dečaka 2. marta, koji su primetili kese iz kojih je virila ljudska ruka umotana u peškir bečkog hotela i odmah to prijavila policiji. Kada su stigli na uviđaj policajci su zatekli  stravičan prizor. U kesama se nalazio torzo, odsečena glava, i uruke i noge unakaženi kiselinom, pišu austrijski mediji. Upečatljivo je bilo da tetovaža škorpiona na ruci Jonasa ostala netaknuta na osnovu koje je telo i identifikovano. Tada su počele da se slažu kockice jezivog zločina.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Policija je započela istragu i tad je počelo da se razmotava klupko ovog stravičnog ubistva. Tunišanina, koji potiče iz ugledne lekarske porodice, brutalno je ubila i raskomadala njegova partnerka Mađarica Silvija P. (27). Pritisnuta dokazima Silvija je priznala ubistvo kao i da joj je majka pomogla u tome.

Kako pišu austrijski mediji Silvija i Jonas su bili u vezi od jeseni, a tog 24. februara ona je došla u kod Jonasa u stan na doručak. Međutim žestoko su se posvađali, a onda je Silvija na smrt izbola kuhinjskim nožem mladića. Kada je shvatila da ga je ubila ona je telo raskomadala, spakovala u kofere i otišla u Mađarsku u rodno mesto Jazladani. Majci Andrei (51) je priznala zločin tvrdeći da je bila drogirana i da je trpela nasilje od Tunišanina. Umesto da odu u policiju one su rešile da se oslobode leša. Majka je kupila 10 litara sone kiseline u kojoj su htele da otope delove tela.

 

Međutim kako im to nije uspelo jer nije bilo dovoljno kiseline, ostatke tela su spakovale u kese i bacile u odvodni kanal u blizini Budimpešte. Potom su hladnokrvno otišle na hamburger.

Obe žene su uhapšene, a austrijsko pravosuđe traži da se Mađarici sudi u Beču gde je zločin počinjen.