Siluje decu i emituje uživo! (VIDEO)

Index | vesti 2017-05-10 13:13:46 2017-05-10 13:13:46

U javnosti se pojavio snimak hapšenja pedofila Dejvida Dikina (53) koji je preko interneta prenosio kako zlostavlja svoje žrtve!

Profimedia

U javnosti se pojavio snimak hapšenja "webcam" pedofila Dejvida Timorija Dikina (53), u kojem je otkriveno u kakvim je uslovima živeo ozloglašeni pedofil koji je zlostavljanje svojih žrtava emitovao uživo preko interneta!

Najmlađa žrtva dvomesečna beba

UN je upozorio na sve brži rast seksualnog turizma na internetu. FBI je izjavio da se u svakom trenutku na internetu vreba čak 750.000 seksualnih predatora. Najmlađa spasena žrtva u Filipinima pre nekoliko nedelja bila je dvomesečna beba.

Dikin je uhapšen na Filipinima 20. aprila ove godine u velikoj policijskoj akciji.

U stanu ovog monstruma pronađeno je dečje donje rublje, cipelice, kamere, lisice, lule za kristalni met i celo skladište diskova sa snimcima zlostavljanja dece.

Ova akcija smatra se najvećom zaplenom takvom sadržaja u istoriji Filipina.

Hapšenje Dikina, koji je poreklom Amerikanac, samo je jedno u nizu akcija borbe protiv relativno novog oblika zločina, seksualnog turizma preko web kamera.

 

Inspektori otkrivaju najmračnije kutke interneta u kojima pedofili iz SAD-a, Evrope i ostatka sveta plaćaju građanima Filipina za emitovanje seksualnog zlostavljanja dece, pa čak i malih beba.

Expand player
Pogledajte više