Silovao me je da bi me "pročistio", a kad bi završio veliku nuždu morali smo da mu brišemo zadnjicu!

Informer/I.N. | vesti 2018-09-24 11:00:04 2018-09-24 11:00:04

Govorio je da je sve na njemu sveto, pa ih terao da mu brišu zadnjicu posle nužde!

Profimedia

Poznati budistički učitelj Sogjal Rinpoče (71)sa Tibeta silovao je desetine sledbenica i terao ih da ga oralno zadovoljavaju i brišu mu zadnjicu. Rinpoče je čak imao i harem lepotica za seks i bio je opsednut luksuznim životom. Kad su otkrivene njegove prljave tajne, vođa budizma dalaj-lama izbacio ga je iz svojih redova, a preti mu i zvanična istraga.

Pročitaj još:

Strašna nedela religijskog propovednika izašla su na videlo tek u nedavnom izveštaju budističkog pokreta Rigpa, kojim je Ringpoče predsedavao. U okviru tog dokumenta, brojne monahove sledbenice otkrile su kakve su sve strahote preživljavale.

- Sogjal je ponekad tiranin, a nekad razmaženo dete. Bio je zavisnik od seksa, hrane, pušenja i flerta. Imao je harem pun lepih mladih devojaka koje je nazivao svojim anđelima. Sve ih je zlostavljao fizički i psihički. Govorio je da je sve na njemu sveto, pa ih je terao da mu brišu zadnjicu posle obavljene nužde. Čak je i veliku nuždu umeo da obavlja pred svima - ističe se u izveštaju.

Žrtva iz Kanade po imenu Mimi, koja je godinama bila u učieteljevom haremu, kazala je da ju je on redovno terao da imaju nezaštićeni seks.

- Čim bismo ostali sami, naredio bi mi da se skinem. Onda me je silovao i govorio: "Gledaj me pravo u oči. Ovo je trenutak kad se povezuješ sa svojim učiteljem. Tako ćeš doživeti prosvetljenje. Ako bilo kome zucneš o oovm, izgubićeš privilegiju da budeš povezana sa božanstvom." Osećala sam se užasno poniženo, ali nisam smela da se poverim bilo kome - tvrdi devojka koja je dodala da je Rinpoče uglavnom zlostavljao žene, ali je umeo da spopada i muškarce.

- Jednom je pred svima zgrabio jednog učenika za testise jer ga nije slušao - ispričala je žrtva.

Nakon što je izveštaj objavljen, Ringpoče je pobegao sa Tibeta na Tajland.

On je rekao da je sve radio sa ciljem da studentima pomogne da postignu prosvetljenje.

Expand player
Pogledajte više