KADA SU UGLEDALE ULTRAZVUK, NISU MOGLE DA VERUJU Sestre su rodile blizance ISTOG DANA, a prava ISTINA je zaprepastila SVE (VIDEO)

Neverovatno

Operacija Operaciona sala Hirurg Hirurgija
Operacija Operaciona sala Hirurg Hirurgija, Foto: Profimedia

Nakon pet godina borbe da zatrudni, Eni Džonson i njen muž su bili svesni da moraju da potraže stručnu pomoć.

Tada im je u pomoć priskočila Enina starija sestra Krisi sa ponudom koja ih je ostavila bez teksta. Ali, to nije bilo jedino iznenađenje koje ih je dočekalo.

Krisi je iza sebe imala već dva uspešna porođaja, bilo je jasno da ima dovoljno iskustva, zato je odlučila da postane surogat majka deci svoje sestre. Kako kaže, za nju nije bilo veće sreće, nego da pomogne svojoj sestri u njenoj dugotrajnoj borbi.

Nedugo posle su započeli sa procedurom implantiranja dva embriona u Krisinu matericu, ali i u Eninu kako bi barem još jednom pokušali da joj pomognu da zatrudni. Zanimljivo je bilo da su obe sestre ubrzo počele da osećaju iste simptome trudnoće. Na zajedničkom ultrazvuku kojeg su obavile nisu mogle da veruju svojim očima.

Džonsonovi su sada očekivali dva para blizanaca. Takođe, istog dana su imale termin za porođaj i završile u porođajnoj sali. Krisi se porodila prva i to carskim rezom. U pitanju su bila dva dečaka, Čarls i Tomas. Nekoliko trenutaka kasnije, na svet su došle i dve devojčice, Grejs and Hadli. Možete da zamislite kolika je bila njihova sreća.

Pratite nas na FejsbukuInstagramu

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi