tužna devojka devojčica tinejdžerka
Profimedia.rs
tužna devojka devojčica tinejdžerka, Foto: Profimedia.rs

Devojčica koja je u 12-toj godini rodila dete nakon što ju je silovao rođeni brat, danas ima 24 godine, a u oktobru prošle godine ponovo je postala majka.

U trenutku kada je ćerkicu Arijanu prvi put privila na grudi Tresa Midlton imala je pomešana osećanja: neizmernu radost, ali i tugu i čežnju za devojčicom koju je morala da da na usvajanje kada je imala samo dve godine, prenosi "Miror".

- Kada se Arijana rodila, osećala sam veliku radost... Ali i grižu savesti, zato što je ona sa mnom, a moja starija ćerka nije - kaže ona.

U intervjuu za "Dejli rekord" Tresa kaže da je njena prva ćerka i dalje prvo na šta pomisli kada se probudi i poslednje o čemu razmišlja pre nego što zaspi.

- Toliko je volim. Ne mogu da budem potpuno srećna bez nje. Boli me duša što Arijana neće upoznati svoju stariju sestru - kaže ona, ali dodaje da će njena ćerka uvek znati da ima stariju sestru.

Pročitajte još:

- Već sada joj o tome govorim, iako ne može da me razume - kaže ona.

"Želim ćerki detinjstvo koje ja nisam imala"

Najveća Tresina želja je da Arijana ima normalno detinjstvo, da zna da je voljena i bezbedna. Ona sama to nije imala. Njena majka Trejsi Talons je bila alkoholičarka i zavisnik od droga i Tresa bi često dočekala jutro plačući, dok se majka opijala na žurkama.

Brat Džejson je počeo seksualno da je zlostavlja kada je imala sedam godina, a četiri godine kasnije je zatrudnela nakon što ju je silovao. Tresa dve godine nije htela da otkrije ime oca, ali je onda sve ispričala socijalnoj radnici.

Brat Džejson je imao 19 godina kada je osuđen na četiri godine zatvora 2009, nakon što je DNK analiza potvrdila da je otac deteta. Devojčica je data na usvajanje, a Tresa ju je poslednji put videla kada je imala dve godine.

Heroin, pa novi početak

Rastanak ju je teško pogodio. Pala je u depresiju, počela da pije i uzima drogu, uključujući i heroin. Uz pomoć psihologa i dečka Darena Janga (31) uspela je da se izleči. Bili su presrećni kada su je zatrudnela 2012, ali je to dete pobacila, a tri dana posle toga majka joj je umrla od zapaljenja pluća u 41. godini.

- Gubitak deteta i majke isto vreme bio je težak udarac za mene - kaže ona.

U poslednje tri godine nije dobila nijedno pismo od usvojitelja njene ćerke, kojoj redovno šalje poklone za rođendan i Božić. Ona danas ima 11 godina i Tresa zna da će jednoga dana saznati bolnu istinu o tome kako je začeta.

- Mislim da ja treba to da joj to kažem kada bude dovoljno odrasla da shvati... Što se Arijane tiče, ne bih volela da sazna sve detalje o mojoj prošlosti. Mora da ima svoj život - kaže ona.

Tresa i Daren žive u Škotskoj, nekoliko kilometara od Armadejla, gde je provela najveći deo svog teškog detinjstva. Retko izlaze i okrenuti su jedno drugom.

- Kada danas vidim devojčice od 11 ili 12 godina, izgledaju mi tako mlado da ne mogu da verujem da sam ja u tim godinama rodila dete. Želim da Arijana uživa u svemu onom što sam ja propustila, da ide na koledž i da studira. Njen život mora biti sušta suprotnost mom - kaže Tresa.

Komentari (2)

TANJA

23.10.2018 10:52

Bolesna prica.I kako dete ciji su roditelji rodjeni brat i sestra,nema neki hendikep.I,koja budala rodi drugo dete sa ovom?Ni on nije cist.

ĐAKON

23.10.2018 23:02

@TANJA - AKO NJENA1 BUDALA1 OD BRATA NIJE MOGAO DA NAĐE1 SEBI DEVOJČICE SVOG UZASTA1 I PONAŠANJE NIJE TREBALO BLUD DA ČINI NA ŠESTOM1 MALOLETNOM