TURSKA VOJSKA OPKOLJENA SA SVIH STRANA! Sada ih drže na nišanu! Jedan pogrešan korak, svi će biti POBIJENI! Imaju samo jedan IZBOR! (FOTO/VIDEO)

Turske snage u klopci.

Sirijska vojska opkoljava tursku vojsku, Foto: Twitter/Printscreen

 

* Pre nekoliko dana oslobođen je ključni grad Kan Šejkun

* Džihadisti Hadžat Tahrir al Šama pobegli su na sever u Idlib

* Turska vojna osmatračnica u Moreku sada je u potpunosti opkoljena od strane sirijske vojske

Brz napredak sirijske vojske tokom noći između četvrtka i petka ujutro doveo je do nestajanja džepa militanata u severnoj Hami i opsade turske baze u oblasti.

Uzastopni izveštaji koji stižu satima unazad - sada su potvrđeni "Muraselon News-u" - navode da je sirijska vojska preuzela kontrolu nad gradovima Kafr Zita, Al-Latamenah i Morek, kao i nad selom Latmina; brojnim brdima, takođe su osigurana tokom ovog napredovanja.

PUTIN UPOZORAVA! ZBOG OVOGA BI I SRBI TREBALI DA SE ZABRINU! Amerikanci kuju KRVAVE planove! Rumunija uključena u opasnu IGRU, ali i još jedna država!

Oslobađanje Kan Šejkuna i opkoljavanje Moreka
Oslobađanje Kan Šejkuna i opkoljavanje Moreka, Foto: Liveuamap

Čini se da nije bilo sukoba tokom zauzimanja ovih lokacija, s tim da su se militantne grupe - verovatno ne više od nekoliko stotina boraca - povukle do turske osmatračnice južno od grada Morek.

NAPETO U DONBASU! OBORENA LETELICA! Vazdušni napad Ukrajinaca! Snage proruske LNR odgovorile žestoko! (VIDEO)

U ovom trenutku, sve što je ostalo od džepa severne Hame je turska vojna baza južno od nje, koja je beznadežno opkoljena i iz koje će svaki izlazak na sever morati da se sprovodi pod nadzorom sirijske vojske.

Ruptly je objavio novi snimak turske osmatračnice blizu Moreka i sirijske vojske koja ju je u potpunosti opkolila.

ZAROBLJENI RUSKI DRŽAVLJANI! Osmoro ljudi u ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Uzbuna u Moskvi! Krenula je akcija spasavanja, usijali se telefoni!

U sredu je turska vlada tvrdila da se njihova osmatračka baza u blizini Moreka (Osmatračnica br. 9) neće preseliti ili skloniti i da će nastaviti sa operacijama. Kako Turska tačno planira da ovo izvede, ostaje da se vidi.

EVROPA POSTAJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA! Ko je ušao, ušao je, nema više! Članice EU spremaju se da upotrebe opasno SUPERORUŽJE! (VIDEO)

VELIKA POBEDA! KLJUČNI GRAD JE OSLOBOĐEN! Turska vojska u potpunosti opkoljena! Nemaju kud! Sada samo milošću Putina mogu spasiti svoje živote! (MAPA/VIDEO)

OZBILJNO UPOZORENJE IZ KINE! SPREMA SE PREOKRET! Rat u Siriji daleko od toga da je završen! Asad je u velikoj opasnosti?! ONI DOLAZE! (FOTO)

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi