Sa glavom deteta u rukama viče "Alahu ekber" (VIDEO)

alo.rs | vesti 2016-02-29 10:51:03 2016-02-29 10:51:03

Ispred moskovskog metroa snimljena je žena koja u rukama nosi dečiju glavu i uzvikuje "Alahu ekber". Ona je ubrzo uhapšena. Radi se o Uzbekistanki (39) koju je nedavno prevario muž, što je mogući okidač za ovaj jezivi zločin. Ona je ubila dete kome je bila dadilja, a potom ga obezglavila.

Twitter

 

Policija je saopštila da je u jednoj zgradi pronašla obezglavljeno telo deteta od tri ili četiri godine. Radi se o devojčici Nastasji M. Majka deteta, koja je ostavila svoju ćerku s dadiljom ni ne sanjajući šta će se dogoditi, hospitalizovana je pošto je saznala šta se desilo.

 

Žena, za koju se kasnije ispostavilo da je Uzbekistanka Gulčekra Bobokulova (39), pojavila kod stanice Oktajabrajskij Polje u severozapadnom delu Moskve gde je počela da vitla sa odsčenom glavom deteta.

Pošto je ubila dete, žena je otišla do metro stanice, gde ju je zaustavila policija. Ona je u tom trenutku iz torbe izvadila glavu devojčice i počela da urla kako je ubila dete i uzvikuje "Alahu ekber", preteći da će se razneti.

 

"U toku je smak sveta... ja sam vaša smrt! Mrzim demokratiju. Ja sam terorista! Ja sam bombaš samoubisa! Smrt stiže po vas!", vikala je pomahnitala Uzbekistanka.

Policija je uhapsila ženu za koju se pretpostavlja da je bila dadilja detetu koje je brutalno likvidirala. Zločin je izvršila pošto su roditelji devojčice napustili stan sa drugim detetom. Ona je potom ubila dete i podmetnula požar u zgradi u kojoj je izvršila zločin, a policija je uspela da iz vatrene buktinje spase četvoro ljudi.

Protiv žene je podignuta optužnica.

 

 

Expand player
Pogledajte više