Tužna Nesrećna Žena Devojka
Profimedia
Tužna Nesrećna Žena Devojka

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Ona je svog oca pronašla preko Fejsbuka. Nekoliko meseci nakon toga počela je njena agonija. Otac ju je zarobio u svojoj kući, te je 16 meseci seksualno iskorišćavao. Osim toga, na Instagramu je sve vreme objavljivao stotine njenih fotografija na kojim je gola.

Nesrećna devojka danas ima samo 17 godina, a njen je monstruozni otac u međuvremenu je osuđen na zatvorsku kaznu od 13 godina. Kad ju je zarobio bila je devica.

Stefani je čitav svoj život znala da je usvojena. Kad je ima 14 godina njeni roditelji su joj otkrili identitet bioloških roditelja, pa se tinejdžerka bacila u potragu za njima. Više od svega na svetu htela je da zna odakle potiče. Prvo je upoznala tatu, a onda ju je on, isti taj dan, upoznao i s majkom. Ostali su u dobrim odnosima. Kako je vreme odmicalo devojka je postajala sve bliskija sa svojim biološkim ocem. Otišli su čak i na godišnji odmor zajedno gde ju je svaki dan častio skupim poklonima.

Pročitajte još:

Uskoro ju je pitao da se sa njim useli. Njeni usvojitelji su se pobunili, ali ona se nije dala. Tvrdi da je na početku sve bilo okej. Spremao joj je večeru svaki dan i brinuo o njoj s ljubavlju. Priča se promenila jednog jutra kad ju je tata uhvatio za zadnjicu. Uskoro je počeo da je pipka i po grudima. Jedne večeri, par dana pre njenog 15. rođendana vratio se pijan kući. Tada ju je prvi put silovao. Počeo je da preti da će nauditi njenoj porodici bude li se bunila. Nakon toga prestala je da ide i u školu. Sramila se onoga što joj se dogodilo, a silovanja su se nastavila narednih 16 meseci svaki put kad bi se njenom ocu prohtelo.

Kad bi odlazio na posao zaključavao bi je u kuću. Jedno jutro se odvažila da pozove policiju. Policija je provalila u stan i uhvatila monstruma na delu dok je silovao svoju ćerku. Odmah je uhapšen. Danas se svim snagama trudi život da vrati u normalu pri čemu joj pomažu njeni usvojitelji.

Komentari (2)

dragan

28.10.2018 22:51

sudije koje su donele ovu sramnu presudu treba da se stide sami sebe jel moguće da je ova džukela zaslužila samo trinaest godina zatvora to je velika za sve sudije stidite se ova džukela je morala da dobije doživotnu robiju i to 100 godina bez prava na žalbu i svako jutro tokom šest meseci za buđenje porcija pendrečenja da mu se pamet iz dupeta nabije u glavu da bi svatijo šta je uradijo svom rođenom detetu i d aje to što je uradijo svetogrđe bog mu neće oprostiti

TANJA

29.10.2018 14:19

Ljudi koji nemate decu,nemojte biti previse razocarani.I one koji ih imaju svasta sa decom snadje.A ,umrecemo svi, imali il nemali decu.A o usvojenju NESANJAJTE.GENI SU CUDO..Ma ni rodjeno dete ti nece biti zahvalno,a kamoli tudja krv.