Hapšenje Entonija Toda
Youtube/Printscreen
Hapšenje Entonija Toda

Youtube/Printscreen

Hapšenje Entonija Toda, Foto: Youtube/Printscreen

Entoni Tod, njegova supruga Megan i njihova deca Alek, Tiler i Zoe prijavljeni su kao nestali iz mesta od 7.400 ljudi, na periferiji tematskog parka Dizni Holivud.

 

Komšije ih nisu videli od sredine decembra, a rođaci su rekli da se nisu čuli sa njima od 6. januara. Međutim, Tod (44) je odgovarao na tekstualne poruke voljenih ljudi dok je živeo sa leševima.

Policajci kažu da je Entoni Tod ubio suprugu Megan, decu Aleka, Tilera i Zoe, kao i psa. U sredu nije bilo jasno kako su umrli i gde su ih tačno našli u kući.

Komšije ih nisu videle od sredine decembra, a rođaci su rekli da su se poslednji put čuli sa njima 6. januara. Čini se da niko nije bio kod kuće, kada su policajci obavili početnu proveru kuće, ali su ih ponovo posetili nakon što ih je zabrinuti komšija kontaktirao u ponedeljak.

U ponedeljak su službenici potvrdili da su u kući u Selebrejšnu pronađena četiri tela - filmsko naselje u vlasništvu kompanije Volt Dizni. Tod je uhapšen pod naoružanjem i odveden u bolnicu nakon što je uzeo neke tablete.

Nedavno su se preselili iz Konektikata u iznajmljeni dom na Floridi na periferiji filmskog naselja Dizni Vorlda i u decembru su dobili obaveštenje o prisilnom iseljavanju iz stana. Tod je bio na ispitivanju.