Trudnica
Printscreen
Trudnica

Printscreen

Trudnica, Foto: Printscreen

Jedan taksista spasio je život trudnici nakon što je primetio da je ona žrtva trgovine ljudima.

Tahir Mehmud spasio je Rumunku od života patnje u seksualom ropstvu, kada je primetio da je u nevolji, tokom svoje rutniske taksi smene u Koventriju.

Pročitajte još:

Taksi je u početku pozvao Robert Enesku (26), koji ga je pitao da li može da preveze ženu na lokaciju u gradu. Tokom vožnje Mehmud je primetio da je žena u suzama i otkrio da ju je Enesku namamio u Veliku Britaniju putem lažnog obećanja o poslu maserke i naterao je na ilegalni seks.

Mehmud, oženjeni otac dvoje dece, odmah je pozvao policiju koja je kasnije uhapsila i optužila Eneskua. On je negirao da je umešan u podvođenje žene, koja je stigla na aerodrom u Luton 16. februara, ali mu nisu poverovali.

https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-2015936/Video-Taxi-driver-hailed-hero-saving-woman-sex-trafficker.html

Policija je spasila Rumunku 20. februara 2018, a sutradan su službenici izvršili raciju u bordelu da bi spasili nekoliko drugih seksualnih robinja.

 Policija je sada objavila snimke policajca u trenutku kada su se odazvali na poziv heroja taksiste - i pronašli žrtvu na zadnjem sedištu taksija:

- Ja sam taksista od 2004. godine, ali ništa mi se ovakvo ranije nije dogodilo. Ako znam da je nekome potrebna pomoć, učiniću to. Ako nekome treba hitna pomoć, nazvaću. Pomoći ću, potrudiću se da pomognem. Rekao sam ženi i sinovima. Srećni su zbog toga - izjavio je taksista.

Njega će policija odlikovati posebnim priznanjem zbog svog herojskog čina.

Mladić (23) mrtav pijan legao na prugu, voz je jurio ka njemu, a onda se dogodilo neviđeno čudo!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 30.09.2019. 08:07 - 30.09.2019. 08:19 Pijani Švajcarac star 23 godine zamalo je nastradao na železničkoj pruzi u Nemačkoj, za vreme trajanja Oktobarfesta u Minhenu. Voz, pruga, Foto: Alo/Dejan Briza Kako prenosi nemački Blik, da nije bilo Tanje E.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!