PEDOFIL EPSTAJN STAVIO BORISA NIKOLIĆA U TESTAMENT! Reč je o bogatašu koji finansira genetska istraživanja i veruje u BOLESTAN san o super rasi!

Džefri Epstajn, američki milijarder koji je počinio samoubistvo u zatvoru, imenovao je izvesnog Borisa Nikolića, naučnika i preduzetnika hrvatskih korena, za rezervnog izvršitelja svog testamenta.

* Epstajn je završio u zatvoru zbog silovanja maloletnica u kojem se ubio

* Ostavio je testament u kojem spominje Borisa Nikolića

* Nikolić ima široku mrežu u naučnom svetu koja se u nekim tačkama preklapa sa Epstajnovom

Epstajn je završio u zatvoru zbog optužbi za trgovinu seksualnim robljem, optužen za seksualne odnose s više maloletnica, što je on do kraja negirao.

Pronađen je mrtav u ćeliji 10. avgusta. Sada je otkriveno da je za rezervnog izvršitelja testamenta imenovao Borisa Nikolića, imunologa rođenog u Hrvatskoj koji je doktorirao na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, bivšeg savetnika Bila Gejtsa za naučna pitanja, s kojim je 2015. osnovao kompaniju za izmenu genoma “Editas Medicine”, piše “Dejli mejl”. S druge strane, "Blumberg" piše da je hrvatski naučnik sam osnovao pomenutu kompaniju nakon poslovnog razlaza sa jednim od najbogatijih ljudi sveta.

Nikolić je rekao da je šokiran tom vešću.

Dva dana pre smrti napisao testament, ovo su naslednici koji ČEKAJU DEBELE PARE!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 20.08.2019. 12:06 - 20.08.2019. 17:18 Novi sudski spisi pokazuju da je milioner Džefri Epstajn, koji je bio uključen u seksualni skandal u vezi sa podvođenjem maloletnica, potpisao testament samo dva dana pre nego što je oduzeo sebi život u zatvoru na Menhetnu.

- Nisam konsultovan u tim predmetima i nemam nikakvu nameru da izvršim te dužnosti - poručio je Nikolić u izjavi za “Blumberg”.

Nikolić je imenovan kao rezervni izvršitelj, što znači da će on kontrolisati dodelu nasledstva ukoliko glavni izvršioci ne budu u mogućnosti da to urade. Sudski podaci pokazuju da su Epstajnovi advokati Daren Indajk i Ričard Kand potpisali zakletvu da će biti izvršioci, dok Nikolić to nije učinio.

Nikolić je završio medicinu u Zagrebu gde je doktorirao, nakon čega je završio i postdoktorske studije na Harvardu, gde je bio i docent. Neko vreme je bio glavni savetnik za nauku i tehnologiju Bila Gejtsa. Kao suosnivač i generalni direktor kompanije za ulaganje u zdravstvo i životne nauke "Biomatics Capital", Nikolić sedi u upravnim odborima nekoliko njenih podružnica.

Genetska istraživanja i Epstajnov san o super rasi

Portparol Nikolića rekao je za "Foks Biznis" da on i Epstajn nisu imali poslovnih veza. Nikolić ima široku mrežu u naučnom svetu koja se u nekim tačkama preklapa sa Epstajnovom.

Obojica su bili klijenti privatne banke u "Džej Pi Morgan end Čejs", odakle su izvori rekli za "Blumberg" da je Epstajn pomogao bankarima da privuku bogate nove klijente.

 

Međutim povezuje i ih i činjenica da je Nikolić osnovao sa Gejtsom kompaniju za izmenu genoma “Editas Medicine”, kao i to da je Nikolić i bez Gejtsa finansirao više različitih kompanija koje se bave genetskim istraživanjima i izmenama genoma. Prema rečima jednog izvora za "Blumberg", Epstajn je dao finansijske savete Nikoliću nakon kojeg je on akcije "Editas Medicine" ponudio na berzi. Navodi se da je u pomenutoj kompaniji kontrolisao oko 42 miliona dolara.

Nikolić je novo ime na dugoj listi Epstajnovih saradnika. Tokom godina, osvedočeni pedofil povezivan je sa političarima, glumcima, biznismenima...

Od ranije je poznato da je Epstajn bio entuzijasta za razna genetska istraživanja i da je finansirao brojne naučne projekte.

Tako ga je i 2014. na Harvardu ugostio Džordž Čurč, biolog koji je nadgledao projekat "Harvard hjuman genom", a koji je finansirao upravo Epstajn. Čurč je osnovao i "eGenesis" za razvoj sintetičkih organa, baš kao i "Editas". Obe kompanije dobile su rane investicije od firme "Biomatiks kapital" gde je Nikolić bio jedan od dva glavna direktora.

Džefri Epstajn, Foto: Tanjug/AP

Kako je pisao "Njujork tajms", Epstajn se nadao da će stvoriti novu ljudsku rasu pomoću svoje DNK, tako što će oploditi žene na svom ogromnom ranču u Novom Meksiku.

Epstajn je tokom godina razgovarao sa stručnjacima o svom planu, tvrde za “Njujork tajms” četiri izvora, iako nema dokaza da je ikada došlo do realizacije njegovih ideja.

Epstajnova vizija je odraz njegove dugogodišnje fascinacije onim što je sada poznato kao transhumanizam – nauka poboljšanja ljudske populacije tehnologijom poput genetskog inženjeringa i veštačke inteligencije. Kritičari porede transhumanizam sa modernom verzijom eugenike, diskreditovanog polja poboljšanja ljudske rase kroz kontrolisano razmnožavanje.

Izvršioci Epstajnovog testamenta dobiće 250.000 dolara, a pretpostavlja se da je jedini korisnik nasledstva Džefrijev brat Mark.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi