MONSTRUM ZGROZIO PLANETU Raskomadao roditelje i skuvao ih u loncu jer nisu hteli da mu daju novac! (VIDEO)

Tridesetdvogodišnji Džoel Gaj Mlađi (32), optužen da je raskomadao svoje roditelje i kuvao glavu svoje majke u loncu punom kiseline kako bi rastopio delove njenog tela, zatražio je da bude pogubljen u slučaju da ga se proglasi krivim

Džoel Gaj
Džoel Gaj, Foto: Youtube printscreen

On je ovaj zahtev izrekao u utorak na sudu u Noksvilu u američkoj saveznoj državi Tenesi. Optuženi je ranije ove nedelje dva zahteva uputio sudu, u kojima traži da ga osude na smrt.

- U slučaju da budem proglašen krivim za ubistvo prvog stepena, dajem slobodu sudu da me osudi na smrtnu kaznu ili doživotni zatvor bez mogućnosti pomilovanja - napisao je Gaj.

Uprkos zahtevu za pogubljenjem, Gaj Mlađi nije za sada priznao da je ubio svoje roditelje.

- Ovaj zahtev ne predstavlja priznanje krivice, niti njegov sadržaj treba tumačiti kao dokaz o krivici - dodao je.

Policija okruga Noks smatra da su Džoel Gaj i njegova supruga ubijeni između 25. i 26. novembra 2016. godine. Njihova tela pronađena su raskomadana, a neki delovi tela su bili spakovani u plastične posude.

Gaj Džunior je optužen da je pokušao da se reši dokaza ubistva umakanjem delova tela svojih roditelja u kiselinu. Policija je pronašla glavu njegove majke u loncu koji je stajao na šporetu.

Detektiv Džeremi Makord, koji je vodio istragu o ovom dvostrukom ubistvu, rekao je 2018. godine da je to bilo njegovo "najstravičnije iskustvo u policiji, odnosno u celom životu". Kazao je da je "krvi bilo svuda... na zidovima i na podu".

Prema navodima tužilaca, roditelji su Gaju Junioru nekoliko dana pre ubistva rekli da više neće da mu daju novac. Optuženi je u to vreme živeo u Baton Ružu u Luizijani, ali je tokom Dana zahvalnosti boravio kod roditelja. Likvidirao ih je dan ili dva nakon praznika.

Suđenje Gaju Junioru trebalo bi da počne 28. septembra.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi