Engleska policija
Profimedia
Policija Engleska, Foto: Shutterstock

Džejms Vels (43) iz Hempšira optužen je za napad na Lindu Holford i njenog supruga Adrijana Holforda u njihovom domu 30. marta prošle godine.

Gospodin Holford je opisao kako je Vells bio "hiper" kada je 30. marta oko 16.30 stigao u kuću para i kako su bili svesni da nije spavao četiri dana. Vells je sa majkom prošetao pre večere i odlaska u krevet, ali se potom pojavio sa koferom i par ga je ispitivao, rekao je gospodin Holford policiji.

„U tom trenutku je potpuno poludio“, rekao je gospodin Holford. "Uhvatio je Lindu za grlo, bacio je na pod i pokušao da je zadavi. Obe ruke su mu bile na Lindinom grlu. Kad sam mu povukao jednu ruku, stavio je meni oko grla". „Nikada u životu nisam video nešto slično“, rekao je policajcima.

"Odjednom me udario glavom. Ovo je moralo trajati oko 45 minuta. Mislio sam: „Ovde ćemo umreti, nećemo se izvući iz ovoga“. Krvi je bilo svuda".

„Mislio sam da je Linda mrtva, ali bio sam svestan da bih trebao ostati između nje i njega do kraja“, rekao je gospodin Holford policiji. „Zatim je jurnuo u kuhinju i počeo da otvara ormare i fioke. Iz jedne fioke izvukao je veliki rezbareni nož. Pomislio sam, 'to je to'. Jako sam krvario.

Tokom incidenta, Vels je rekao: „Želim da ubijem mamu i mislim da sam to učinio“, rekao je gospodin Holford policajcima.

Vels negira tri optužbe protiv njega i suđenje se nastavlja.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: