Putin i Vučić imaju opoziciju koja liče kao braća rođena, a ove fotografije to dokazuju!

Alo.rs | vesti 2019-05-01 13:24:40 2019-05-01 13:24:40

Opozicija kaze da ih ima 15 do 20 hiljada!

Alo!

Danas se u Sankt Peterburgu okupila opozicija, koju predvodi ruski opozicionar Aleksej Navaljni, da demonstrira protiv predsednika Ruske Federacije, Vladimira Putina. Okupljeni protestvuju protiv Putina koji je od Rusije napravio svetsku silu, jaku i cenjenu svuda u svetu. 

 

Kao i Srbija, tako je i Rusija demokratska zemlja u kojoj je svaki skup dozvoljen, ali je najbitnije da niko ne pravi incidente. 

Na skupu opozicije u Rusiji okupilo se oko hiljadu ljudi. Skoro isto kao i u Srbiji opozicija na tviteru piše da ih ima petnaest, dvadeset, trideset hiljada. Još jedna velika sličnost između opozicije u Srbiji i Rusiji jeste što lider opozicije Navaljni voli da pokazuje koliko para ima, ali i da ih troši na skupa putovanja i luksuzne hotele.

Kada se pojavi na skupu, onda glumi velikog demokratu kome je jedini cilj da sruši predsednika Putina. Poznata priča?!

U Srbiji se mesecima svake subote okupljaju protestanti predvođeni Đilasom, Jeremićem i Obradovićem. Pokušavaju da prodaju priče o slobodnim i fer izborima, slobodi medija i zabrani Srpske napredne stranke, ali kao i u Sankt Peterburgu većina građana ne naseda na jeftine priče zarad političkih poena.

 

Expand player
Pogledajte više