Ubistvo sina
Printscreen/YouTube
Ubistvo sina

Printscreen/YouTube

Ubistvo sina, Foto: Printscreen/YouTube

Nadzorne kamere snimile su poslednje trenutke života Megan Nevton, koja je pustila ubicu u svoj stan samo nekoliko sati pre nego što je brutalno silovana i ubijena.

Video prikazuje 18-godišnju devojku kako se kikoće sa Džozefom Trevorom(19), pre nego što ga je pozvala u garsonjeru u Stouk-on-Trentu.

Ponudila je Trevoru, sinu bivšeg policajca, da spava u njenom stanu, nakon što joj je rekao da je previše pijan i drogiran da ide kući kod roditelja.

Ovaj zastrašujući snimak pokazuje da je Trevora pustila u kuću 20. aprila u 3.45 sati ujutru, nekoliko momenata pre nego što ju je silovao i zadavio i izbo devet puta.

Nakon nasilnog ubistva, Trevor je ostavio njeno unakaženo, golo, telo na krevetu, a dva sata kasnije je izašao iz stana.

Na snimku se vidi kako smireno baca ključ ulaznih vrata na parkingu.

Druga kamera snimila Trevora kako hoda ulicom s krvlju na desnoj ruci.

Raniji snimak prikazuje Trevora i Megan kako ulaze u taksi nakon što su se 19. aprila sreli u noćnom klubu.

Trevor je osuđen na doživotnu robiju nakon što je na sudu priznao krivicu za dve tačke silovanja i jednu za ubistvo.

Ranije iste večeri, poluprofesionalnog fudbalera je policija privela zbog konzumiranja alkohola, kao i uzimanje ketamina a sumnja se i kokaina.

Policajci su ga odveli u policijsku stanicu i zaplenili mu kesu ketamina pre nego što su ga pustili, rekavši mu da će se morati kasnije da se vrati.