Bolivija, Evo Morales
Tanjug/Juan Karita
Bolivija, Evo Morales, Foto: Tanjug/Juan Karita

 

* Iza rušenja predsednika Eva Moralesa u boliviji stoji Srbin!

* U pitanju je Srđa Popović, nekadašnji "otporaš" i produžena ruka CIA

* On se već išlifovao u kreiranju obojenih revolucija širom sveta umešao je svoje prste i u nasilnoj smeni Moralesa

To je i više nego očigledno na osnovu fotografije Popovića sa vođom pobune u Boliviji Hanise Vakom Dazom, koja je prošla obuku Popovićeve organizacije CANVAS.

Prema navodima medija u Latinskoj Americi, iza CANVASA stoji CIA organizacija - Nacionalna zadužbina za demokratiju, koja je i glavni finansijer Popovićeve organizacije.

Moralesa nije mogla da smisli, mrzi ga iz dna duše, naziva ga groznim imenom! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Sputnjik/V.M. DATUM I VREME: 12.11.2019. 20:38 Bolivija slavi odlazak Moralesa. Bolivija, Evo Morales, Foto: Tanjug/Juan Karita * Evo Morales i veliki deo članova njegovog kabineta podneli su ostavku * Žanin Anjez Čavez, druga potpredsednica Senata, privremeno će obavljati funkciju predsednika Bolivije * Na toj funkciji će biti do raspisivanja novih izbora Čavezova je preuzela i administrativnu kontrolu nad zemljom do sledećih izbora.

Inače, da je i u ovom slučaju reč o nasilnoj promeni režima u organizaciji CIA i njenih organizacija koje posluju svuda u svetu, posvedočio je i bivši američki senator iz redova demokrata Mark Grejvel.

Pročitajte još:

On je sarkastično ukazao na umešanost Centralne obaveštajne agencije (CIA) i vlade SAD u događaje u Boliviji.

Glavoseče ga jure, ako uspe da napusti zemlju spasiće se, ali oni mu stoje na putu!

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 11.11.2019. 22:54 - 11.11.2019. 23:05 Podneo ostavku posle puča Bolivija, Evo Morales, Foto: Tanjug/Juan Karita * Meksiko je odobrio zahtev bivšem predsedniku Bolvije Evu Moralesu za azil * Evo Morales, prvi domorodac predsednik Bolivje, podneo je ostavku * Meksiko je saopštio da će dati azil bolivijskom predsedniku, ako ga bude zatražio Meksiko je odobrio zahtev bivšem predsedniku Bolvije Evu Moralesu za azil, izjavio je večeras meksički ministar spoljnih poslova Marselo Ebrard.

- Čestitam CIA na osvajanju vlasti u Boliviji - napisao je Grejvel u nedelju na Tviteru, dodajući da je "laž da socijalističke države spontano propadaju".

BONUS VIDEO: Pitali smo narod da li znaju koji je praznik danas, a onda smo naišli na strance i iznenadili se

 

 

Komentari (1)

Voistinu

12.11.2019 21:26

Сестрић Ђинђића Безгрешног, ДС свеца, ради за ЦИА у? Ма немогуће ! Човече! Као да то већ нисмо знали. A има га и у Хонг Конгу