"U PETAK U 11.30 SATI TREBALO JE DA SE VENČAMO" Pristala na prosidbu tek iz trećeg puta, a kada je stala pred matičara, mladoženja se nije pojavio! Onda se vratila u stan i...

Priča koja šokira

Svadba, Venčanje, Mladenci
Svadba, Venčanje, Mladenci, Foto: Shutterstock

Helga Ajhorn (59) stajala je u petak ispred kancelarije matičara u nemačkom gradu Hale i uzalud čekala svojeg budućeg supruga Manfreda Šnajdera (80).

- Tek nakon što me treći put zaprosio rekla sam 'da'. Kupili smo prstenje. U petak u 11.30 sati trebalo je da se venčamo. Išla sam i kod frizera - rekla je Helga.

Pročitajte još

Pre nego što su se upoznali, Manfred je imao moždani udar i jedva je mogao izaći iz kreveta.

Manfred Schneider

- Brinula sam se o njemu. Opet je postao pokretan. Nakon pola godine me prvi put zaprosio. Oboje smo već dva puta bili u braku, pa nisam htela da se udajem i treći. No, Manfred je bio tako pristojan, stara škola. Bio je jako romantičan, pravi kavaljer - kaže Helga, piše Bild.

Helga se na kraju vratila u stan. Manfred (80) je bio u pidžami. Besnoj Helgi je objasnio kako je mislio da će ona doći po njega automobilom.

Kada je shvatio da je trebalo da dođu odvojeno, pomislio je da bi mogao da pozove taksi. Ali taksi mu je bio preskup. Morao bi da ga plati 3čak 30 evra.

Mnogo za jednog mladoženju.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi