Tristan O’Tiernei
Instagram printscreen
Tristan O’Tiernei

Instagram printscreen

Tristan O’Tiernei, Foto: Instagram printscreen

Iako službeni uzrok smrti još uvek nije objavljen javnosti, poznato je da se OTirnej prijavljeno u rehabilitacioni centar u floridskoj oćalama. Njegova majka Pamela OTirnej za San Francisko Hronikal komentirala je kako veruje da je njegova smrt povezana s njegovom zavisnošću.

Pročitajte još:

- Znam samo da se prijavio u bolnicu, nije mogao da diše i nisu uspeli da ga reanimirati - kazala je. OTirnej, kojeg kolege opisuju kao briljantnog programera, nakon doktorskog studija na Rochester Institute of Technologi, radio je kao inženjer u Eplu i Jahuu.

 

Sopstvenu kompaniju Skuare osnovao je 2009., a lani su u prihodima zabeležili čak 464 miliona dolara. Uprkos poslovnom uspehu, pišu strani mediji, OTirnej je nedavno napustio kompaniju koju je osnovao i počeo se aktivno baviti fotografijom.

Preporučujemo i ovo:

Celo to vreme, kako je sam priznao u lanjskom postu na Instagramu, borio se sa zavisnošću, "s malo uspeha i puno neuspeha". Premda mediji spekulišu da je reč o zloupotrebi droge, neki su uvereni da se zapravo radi o alkoholu.

Osim roditelja, mladi programer iza sebe je ostavio trogodišnju ćerku Rumi Ari i devojku Anjel Ramos.