Predsednik Brazila objavio snimak koji je sve zgrozio, momak pleše, pa se dira po anusu, a onda radi nešto JOŠ GORE! (VIDEO)

Guardian; D.K. | vesti 2019-03-07 15:08:36 2019-03-07 15:08:36

Brazilski predsednik Žair Bolsonaro šokirao je javnosti objavivši na Tviteru, perverzni snimak sa karnevala. On je objavio eksplicitan video u kome se vide muškarci kako uriniraju jedni na druge.

screenshoot/Youtube

- Neprijatno mi je da ovo objavim, ali moramo da prikažemo istinu kako bi narod bio svestan svojih prioriteta. Evo u šta su se pretvorile karnevalske žurke - napisao je Bolsonaro u uvodu.

PROČITAJ JOŠ:

Desno orijentiran predsednik, poznat po svojoj homofobiji, zatražio je u utorak od svojih 3,4 miliona sledbenika na Tviteru da donesu vlastite zaključke o video-snimku koji prikazuje prilično razvratan prizor, navodno sa karnevalske proslave negde u Brazilu.

Naime, muškarac na snimku pleše, zatim se dira po anusu, a nakon toga drugi muškarac na njemu izvodi takozvani zlatni tuš, odnosno čin u kojem jedna osoba mokri po drugoj.

Snimak od 40 sekundi pogledalo je više od 3,6 miliona ljudi. Na snimku se vide tri muškarca koji igraju na nekoj nadstrešnici.

Expand player
Pogledajte više