Poznato stanje srpske devojčice koja je povređena u Grčkoj!

Novosti/D.S. | vesti 2019-07-11 15:03:02 2019-07-11 15:03:02

Roditelji su uz devojčicu!

Printscreen

 

Najmanje šest osoba stradalo je u nevremenu koje je u sredu uveče pogodilo Halkidiki. Među povređenima ima i srpskih turista.

Među povređenim srpskim turistima je i devojčica koja je na odmoru bila sa roditeljima u mestu Nea Plaja. Ona je, kako nam je ispričala Ivana Stanojević, upravnica hotela "Paladijum" u mestu Kriopagi, primljena u bolnicu sa dubljom posekotinom na nozi, pa je prebačena u Solun. - Devojčicu su doveli roditelji sa posekotinom na nozi i primio je moj suprug koji je lekar u bolnici - govori Stanojević.

- Čula sam se i sa njom i sa ocem i sve je u redu. Nikakve ostale podatke ne znam. Bitno da je sve u redu. Ona je iz Poligiros bolnice prebačena u Solun, da joj tamo ušiju nogu. Sigurno je bila negde napolju kada je povređena, jer ništa nije slutilo da će nevreme biti toliko strašno.

Kako je za "Novosti" potvrdila Dragana Glišić, konzul Srbije u Solunu, roditelji su sa devojčicom i bolnica ne daje nikakve informacije o njenom stanju. Za sada nemaju nikakav problem i uskoro bi trebalo da krenu kući za Srbiju. - Roditelji nisu hteli nikakve detalje da nam kažu, što je njihovo pravo - rekla je Glišić. - Najbitnije da je ona dobro.

Pročitajte još:

 

Expand player
Pogledajte više