STIGLA IH BALKANSKA KLETVA Poznata novinarka obukla maskirnu jaknu kakvu je nosila u Bosni i na Kosovu, ali sada izveštava ispred britanskog parlamenta!

Zaigrala ispred njihove kuće

Kristijan Amanpur
Kristijan Amanpur, Foto: Printscreen CNN

Lider britanskih Konzervativaca Boris Džonson apsolutni je pobednik vanrednih paralmentarnih izbora u Velikoj Britaniji. On je bukvalno pomeo Laburiste koje vodi Džeremi Korbin koji su apsolutni gubitnici izbora iako su najvljivali ubedljivu pobedu i zakoret u politici Velike Britanije u odnosu na Bregzit.

Dan posle izbora u London su se sjatile sve svetske medijske zvezde da od poznatih i nepoznatih političkih analitičara izvuku po koju reč kuda plovi britanski brod posle izbora.

Kristijan Amanpur
Kristijan Amanpur, Foto: Printscreen CNN

 

Među onima koji su pohrlili u London bila je i medijska zvezda čuvena Kristijan Amanpur dobro poznata svakom prosečno informisanom Srbinu dok je odapinjala "otrovne strelice" kako je Srbija agresorska zemlja i kako vrši masovne zločine. Upravo tokom nesrećnih ratova zbog njenog pojavljivanja na mestima, gde je usledila neka tragedija ili nesreća rodila se kletva: Dabogda ti se Kristijan Amanpur slikala ispred kuće".

Kristijan Amanpur
Kristijan Amanpur, Foto: Printscreen CNN

 

Izgleda da je ova kletva iz krvavih ratova 1990- tih na Balkanu ostvarila Britancima, gde se pojavila Amanpur ni manje ni više nego u maskirnoj jakni kao da je na liniji fronta na Trebeviću daleke 1994 dok je izveštavala iz Sarajeva.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi