policija rotacija
Profimedia
policija rotacija, Foto: Profimedia

Muškarca su policajci priveli u stambenom kompleksu gde su našli telo 46-godišnjeg Rona Frimana. Osim navodnog ljubavnika, Smit je upucao još jednog muškarca i ženu koji su ranjeni.

PROČITAJ JOŠ:

Nakon ubistva su istražitelji otišli do Smitove kuće gde su naišli na nove jezive prizore.

Naime, u kući su našli tela supruge Dejze Paterson (29) i njihove petogodišnje ćerke Naše, čije su smrtonosne povrede nanesene pucnjevima iz vatrenog oružja, kao i sedmogodišnje ćerke Majan koja je preminula od povreda nanesenih tupim predmetom.

PREPORUČUJEMO:

Krvavi pohod 30-godišnjeg manijaka preživela je samo njihova trogodišnja ćerka koju su policajci našli nepovređenu ispod kreveta. Istražitelji veruju da je Smit iz nekog razloga s namerom odlučio da poštedi svoju najmlađu ćerku.

Tokom ispitivanja je ubica izjavio kako je verovao da je u "Božjim očima u redu ovako se obračunati s nekim ko je bio uključen u preljubu".

U sudskom dokumentu kasnije objavljenom stoje i uznemirujući detalji ubistva starije ćerke Majan. Nju je Smit udario i bacio na pod nakon čega je bejzbol palicom nekoliko puta udario po glavi, od čega je i preminula.

Sud je Smitu odredio kauciju u visini od dva miliona dolara.

Komentari (1)

giga

14.04.2019 22:37

kakva bre kaucija . metak pa u celo.