DRAMA U AVIONU! Policija i putnici nisu verovali da je on uspeo da uđe u letelicu! Svi letovi kasnili šest sati!

Let od Londona za Los Anđeles sa aerodroma "Hitrou" kasnio je nekoliko sati zbog slepog putnika kog su pronašli u avionu.

Avion Golfstrim

Naime jedan dečak (12) je uspeo da uđe u avion bez karte i prođe obezbeđenje. Neposredno pre poletanja posada je uočila dečaka koji je sedeo sam sedeo na sedištu, a kada su mu zatražili kartu kako bi ga smestili na njegovo mesto on je rekao da je nema.

IZRAELCI NA NOGAMA! Tresao se ceo grad! Napao Hezbolah ili Iran?! Žestoka EKSPLOZIJA u Tel Avivu! (FOTO/VIDEO)

Ubrzo je na terminal stigla policija, a putnici su bili prinuđeni da se iskrcaju kako bi prošli još sigurnosnu proveru. Putnica Rejčel Ričardson izjavila je da su kasnili i da je čekala šest sati na aerodromu "Hitrou" dok avion konačno nije poleteo.

Policija je saopštila da je dečak identifikovan još u letelici tokom predletnih provera i da se ne radi o britanskom državljaninu. Pretpostavlja se da je u pitanju tranzitni putnik. U saopštenju kompanije "Britiš ervejz" saopšteno je da je bezbednost glavni prioritet. Oni su se izvinili zbog kašnjenja i problema za vreme ukrcavanja.

PAO HELIKOPTER BLIZU MOSKVE! Unutra bio PUTINOV ČOVEK! Nadležni saopštili: MRTAV JE!

"Bezbednost naših putnika je prioritet i svi koji su se ukrcali u avion bili su podvrgnuti detaljnoj bezbednosnoj proveri i još jednom pregledu. Sarađujemo sa policijom u istrazi", navedeno je u saopštenju.

Zbog ovog incidenta pokrenuto je pitanja bezbednosti londonskog aerodroma, dok čelnici "Hitroa" ističu da pojedinac "nije predstavljao bezbednosni rizik" i da su putnici preventivno ponovo prošli bezbednosnu kontrolu.

SMRTONOSAN UDARAC ANKARE! Turska je NOKAUTIRALA Ameriku, evo koliko će izgubiti jer su udarili na Erdogana!

"Izvinjavamo se zbog odlaganja leta i nastavićemo blisko da sarađujemo sa vlastima i našim avio-partnerima kako bi aerodrom bio siguran", dodaje se u saopštenju čelnika aerodroma.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi