Zabela zatvor policija
Alo!/Masanori Jošida
Zabela zatvor policija

Alo!/Masanori Jošida

Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

* Pedofil neurohirurg (58) je optužen za seksualno zlostavljanje i silovanje nekoliko dece

* On je bio u seks-kombinacijama i sa dve medicinske sestre

* Pronađen je mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji nakon što je sebi oduzeo život

Neurohirurg Džejms Kohut koji je pronađen mrtav u zatvoru u Kaliforniji, kao i medicinske sestre Emili Džoj Stivens i Rašel Melina Brando, uhapšeni su 2017. godine zbog sumnje da su umešani u lanac seksualnog zlostavljanja dece.

Pročitajte još:

Istražitelji su pronašli kod njega video snimke u trajanju od dva sata, na kome se mogu videti jezive scene zlostavljanja dece. Kohut je imao odnose sa obe medicinske sestre, a zajedno su učestvovali u nedozvoljenim polnim radnjama sa decom, uključujući i decu Stivensonove.

Smrt Džejmsa Kohuta dogodila se tokom noći, a njegovo telo je pronađeno u 5.45 sati ujutru u vreme posluživanja doručka. Bio je zatvoren u okružnom zatvoru Santa Kruz u Kaliforniji. Pokrenuta je hitna istraga povodom njegovog samoubistva.

Albanci i Bošnjaci brutalno vređali Handkea, on im jednim potezom zapušio usta! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 14.10.2019. 00:51 Handke se, kao što se na snimku može videti, suočio sa demonstrantima ne želeći da odstupi. Peter Handke, Foto: Twitter printscreen Dodela Nobelove nagrade za književnost austrijskom piscu Peteru Handkeu razgnevila je mnoge na Zapadu.

Autopsija će pokazati zvaničan uzrok smrti poznatog neurohirurga, ali je za sada sigurno da je reč o činu samoubistva.

BONUS VIDEO: Sudar na uglu Bulevara kralja Aleksandre i Kumanovske ulice