BOLESNA DEVOJKA (21) SILOVANA DOK JE SPAVALA Plašila se da joj niko neće verovati, a onda je smislila genijalan plan i smestila manijaka iza rešetaka! (FOTO)

Četiri godine provešće iza rešetaka zbog onoga što je uradio.

Džejd Bejli Riks
Džejd Bejli Riks, Foto: Facebook printscreen

Devojka iz Velike Britanije, koju je silovao dečko dok je bolesna spavala u krevetu, uspela je da ga smesti iza rešetaka nakon što je tajno snimila njegovo priznanje užasnog čina.

Džejd Bejli Riks (21) otkrila je da je seksualno napastvovao Hajdon Davis Paton (23) nakon što se probudila iz dubokog sna i videla da na sebi nema pola stvari.

U početku devojka nije bila sigurna da li će napad policija prihvatiti kao silovanje jer je bila na početku veze sa Hajdonom.

RUTINSKA PROVERA OTIŠLA U POGREŠNOM PRAVCU! Gazda mislio da je šala: Zbog bizarne greške pekar mora da plati kaznu 25.000 evra!

KAO U PSIHO-HORORU! Devojčica (2) ubila majku (21) u kolima! Njena bizarna smrt probudiće u vama najveće strahove

Međutim, mesec dana kasnije, kada je videla da je obrisao poruke u kojima su raspravljali o napadu, bila je sigurna da je počinio zločin.

Džejd Bejli Riks
Džejd Bejli Riks, Foto: Facebook printscreen

Znajući da joj niko neće verovati ukoliko nema dokaze, tajno je snimila njegovu izjavu u kojoj priznaje šta je uradio.

- Ne znam zašto sam to uradio, nemam nikakvo objašnjenje. Sve je trajalo oko minut, nije bilo kao da sam to radio 20 minuta - čuje se na snimku koji je predočila policiji.

BILA JE NACINA DRUGARICA U "SREĆNIM LJUDIMA"! Danas izgleda sasvim drugačije, ali je i dalje u svetu glumaca! (FOTO)

SKANDAL KOJI JE MOGAO UNIŠTITI SVET Predsednik moćne države divljao usred Generalne skupštine UN! Uradio nezamislivu stvar i umalo izazvao rat! (VIDEO)

Mladić je osuđen na četiti godine zatvora. Sudija je rekao kako je izdao njeno poverenje, kao i da je Džejd bila ranjiva na dva načina: bila je bolesna i spavala je.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi