Džejd Bejli Riks
Facebook printscreen
Džejd Bejli Riks

Facebook printscreen

Džejd Bejli Riks, Foto: Facebook printscreen

Devojka iz Velike Britanije, koju je silovao dečko dok je bolesna spavala u krevetu, uspela je da ga smesti iza rešetaka nakon što je tajno snimila njegovo priznanje užasnog čina.

Pročitajte još:

Džejd Bejli Riks (21) otkrila je da je seksualno napastvovao Hajdon Davis Paton (23) nakon što se probudila iz dubokog sna i videla da na sebi nema pola stvari.

U početku devojka nije bila sigurna da li će napad policija prihvatiti kao silovanje jer je bila na početku veze sa Hajdonom.

RUTINSKA PROVERA OTIŠLA U POGREŠNOM PRAVCU! Gazda mislio da je šala: Zbog bizarne greške pekar mora da plati kaznu 25.000 evra!

Međutim, mesec dana kasnije, kada je videla da je obrisao poruke u kojima su raspravljali o napadu, bila je sigurna da je počinio zločin.

Džejd Bejli Riks

Facebook printscreen

Džejd Bejli Riks, Foto: Facebook printscreen

Znajući da joj niko neće verovati ukoliko nema dokaze, tajno je snimila njegovu izjavu u kojoj priznaje šta je uradio.

- Ne znam zašto sam to uradio, nemam nikakvo objašnjenje. Sve je trajalo oko minut, nije bilo kao da sam to radio 20 minuta - čuje se na snimku koji je predočila policiji.

Mladić je osuđen na četiti godine zatvora. Sudija je rekao kako je izdao njeno poverenje, kao i da je Džejd bila ranjiva na dva načina: bila je bolesna i spavala je.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!