Pedofili silovali devojčicu i to prenosili uživo!

Informer | vesti 2017-11-13 08:17:35 2017-11-13 08:17:35

Dvojica pedofila otela devojčicu (12) usred bela dana i čak devet i po sati se iživljavala nad njom. Zločin snimali i emitovali na internetu, a nakon toga dete ostavili pored puta

profimedia

Dvojica pedofila otela su jednu devojčicu (12) prošle nedelje u ruskom gradu Jekaterinburgu, silovala je satima pred kamerama i jezivo mučenje prenosila uživo na internetu. Nakon iživljavanja dete je bačeno pored puta, a zbog stravičnih povreda nalazi se u bolnici. Policija je sve pripadnike angažovala kako bi našla počinioce nezapamćenog zločina, zbog kojeg je ceo grad u strahu.

Kako je devojčica ispričala istražiteljima, dvojica muškaraca su je otela usred bela dana dok se vraćala kući sa časa muzike. Ubacili su je u veliku vreću, pa u srebrni automobil i odvezli je u nepoznatom pravcu. Posle kraće vožnje, dete su odneli u jedan stan, a zatim je više puta silovali pred kamerama. Na kraju iživljavanja primorali su je da ispred sebe drži papir sa internet adresom sajta za dečju pornografiju i tako je fotografisali. Maltretiranje je trajalo čak devet i po sati, posle čega su monstrumi dete odneli u kupatilo i pažljivo je okupali u nadi da će očistiti svoje tragove. Na kraju su je ponovo ubacili u vreću, pa u kola, iz kojih su je izbacili pored puta, oko 15 kilometara od mesta gde su je oteli.

Dete je reklo da su joj sati bili potrebni da se oslobodi iz vreće, nakon čega je istrčala na put i zaustavila prvo vozilo. Jedan motociklista je stao i odmah pozvao policiju i hitnu pomoć.

Portparol policije Jekaterinburga Valerij Gorelik naveo je da devojčica ima užasne povrede i da je traumatizovana. Prema njegovim rečima, ona je, ipak, u bolnici uspela da opiše jednog napadača, i to kao čoveka u pantalonama od životinjske kože, starog oko 50 godina.

- Prema devojčicinom opisu, napravili smo foto-robot jednog napadača. Verujem da će to pomoći u hvatanju zločinaca. Oko 200 policajaca poslato je da pretražuje stambene blokove u Jekaterinburgu. Još oko 50 detektiva poslato je u područje gde mislimo da se zločin dogodio. Sve naše snage su na terenu i rade non-stop ne bi li otkrili počinioce ovog monstruoznog dela - rekao je Gorelik.

On je dodao da su forenzičari sa deteta uzeli uzorke DNK oba pedofila i da očekuje da će se bar jedan poklopiti sa biološkim podacima iz baze.

 

Expand player
Pogledajte više