Bil Klinton
Shutterstock
Bil Klinton

Shutterstock

Bil Klinton, Foto: Shutterstock

Seksualni predator Džefri Epstajn, američki bogataš, finansijer i seksualni predator, između ostalog optužen za podvođenje maloletnih devojaka, na svoje 'ostrvo greha' na Karibima redovno je dovodio i maloletne devojke radi seksualnih igrica.

Da li ste bili na Karibima?

 

Little St. James, ili Little St. Jeff kako mu je tepao Epstajn, koji se ubio u zatvorskoj ćeliji avgusta prošle godine, nalazi se na Devičanskim ostrvima. Proteže se na 28 hektara, a navodno su ga posećivali mnogi pripadnici svetske elite.

Ostrvu se može pristupiti samo helikopterom ili brodom i na njemu je svega nekoliko zdanja. Površinom je najveća sama vila tirkiznog krova, okružena manjim kućama, a najneobičnija je građevina podignuta na usamljenom delu ostrva. Neki sumnjaju da su se upravo tamo održavale orgije s maloletnicama.

Prema nekim informacijama, ostrvo se moglo iznajmiti za oko 5.500 evra za noć. U međuvremenu su objavljene dosad neviđene fotografije koje svedoče o mladim devojkama koje su posećivale ostrvo.

Perverzni Epstein navodno je gledao eksplicitne pornografske sadržaje na TV-u dok je vozio kućni bicikl na svom privatnom ostrvu. Priče o Epsteinovom seksualnom zlostavljanju devojčica kružile su već godinama. Navodno je tražio seksualne odnose tri puta dnevno, a detalji luksuznog života na karipskom ostrvu izloženi su očima javnosti u seriji fotografija.

Karibi Egzotično ostrvo Laguna More Godišnji odmor Egzotika

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Na jednoj od fotografija s Epstajnom na džet-skiju vidi se Sara Kelen, jedna od navodnih pomagačica Epstajna koja mu je dovodila žrtve.

Za stolom u belom ogrtaču Epstajn sedi pokraj Nadije Marcinkove, slovačke manekenke, koja je takođe bila saučesnica. Na jednoj od fotografija je i Šante Dejvis, jedna od Epstajnovih žrtava, gde se vidi kako bivšem američkom predsedniku Bilu Klintonu masira vrat.

Osim Sare Kelen i Nadije Marcinkove pomagale su mu i Adriana Ros i Lesli Grof. Sve četiri su dobile imunitet u okviru Epstajnova priznanja krivice na temelju kojeg je osuđen za seksualnu trgovinu maloletnica. Posao regrutovanja devojaka predvodila je Žislen Maksvel, pripadnica britanskog visokog društva koja je godinama živela s Epstajnom.

Ona je uhvaćena ovog leta. Jedna od Epstajnovih žrtava Virdžinia Gufre na sudu je izjavila da su Maksvel i Epstajn godinama zlostavljali devojke, a da ih je Žislen trenirala da postanu seksualne robinje. Prisiljavali su ih na seksualne odnose s bogatim i uticajnim muškarcima.

Virdžinia je potvrdila da je ona bila u sve uključena isto kao i on.

- Bili su kao prst i nokat. Zlostavljala me je svakodnevno, jednom sam pokraj bazena morala oralno da zadovoljim Žislen dok je Epstajn to sve posmatrao, rekla je na sudu.

Iako ove fotografije naizgled svedoče o opuštenom druženju na idiličnom ostrvu, skrivaju mračnu istinu o podvođenju devojaka i orgijanju u kojemu je navodno učestvovao svetski džet-set. Bila je javna tajna da se na ostrvu organizuju seksualne orgije, a jedan od navodnih gostiju bio je i princ Endrju, sin britanske kraljice Elizabete II.

Pročitajte:

Komentari (1)

Pravoslavka

19.09.2020 01:46

Ovo nije ništa u odnosu na pečene bebe koje se na tom ostrvu sotone i iskonskog zla Epstajnu i društvu služe na trpezi!