Epstajn
screenshoot/Facebook
Epstajn

screenshoot/Facebook

Epstajn, Foto: screenshoot/Facebook

*Epstein je dugogodišnji prijatelj Bila Klintona i Donalda Trampa

*Već je postigao jednu nagodbu za slučaj silovanja

*Uhapšen je u Njujorku

Araoz je u intervjuu za NBC ispričala kako je počela odlaziti u Epsteinov dom na Manhattanu kada je imala 14 godina i da ga je masirala odevena samo u donje rublje.

PROČITAJ JOŠ:

"Imala sam samo 14 godina, šta do đavola znate kada ste tako mladi?" rekla je Araoz i dodala kako je počela masirati milijardera nakon što ju je posle škole na to godinu dana nagovarala jedna osoba.

Mislila je da će joj pomoći u karijeri

Ta osoba joj je rekla "da je on (Epstein) sjajan čovjek" i da bi verojatno mogao pomoći Araoz u njenoj glumačkoj karijeri. Kada je prvi put došla u Epsteinov dom, on se ponašao jako pristojno i rekao joj je kako je čuo puno o njoj. Poslužili su joj vino, rekla je, iako su znali da je maloletna, piše CNN.

Nakon toga je počela jednom ili dvaput nedeljno da odlaziti kod njega i masira ga. Nakon svake posete dobila bi 300 dolara.

Masturbirao je pred njom

Araoz je ispričala kako se nije osećala ugodno zato što polugola masira starijeg čovjeka, ali da se "bojala da će se naljutiti" ako ne učini to što traži od nje.

Nakon što je završila s masažom, Epstein se okrenuo na leđa i masturbirao.

Nakon otprilike godinu dana takvih poseta, Epstein je u jednom trenutku zatražio od Araoz da skine donje rublje.

"Rekla sam da ne želim, ali on me je na silu dovukao do stola i ja sam onda učinila ono što je tražio", rekla je Araoz.

"Bila sam prestrašena i govorila sam: 'Prestani. Molim te, prestani', ali on me nije slušao“, ispričala je i dodala kako tada nije ni shvatila da se radi o silovanju i da je mislila kako je to nekako njena krivica.

Prestala je odlaziti kod njega

Nakon što ju je silovao, Araoz je prestala dolaziti kod njega, mada ju je stalno na to nagovaralo njegovo osoblje. Čak je prestala ići u školu, koja se nalazila u blizini njegovog doma, jer se bojala da će je ponovno napasti.

Araoz je sada najavila tužbu protiv Epsteina.

Milijarder pedofil

Podsetimo se, Jeffrey Epstein ponovno je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnih osoba. 66-godišnji investicijski bankar uhapšen je pre četiri dana na aerodromu u New Yorku kad se vraćao iz Pariza.

Epsteina se sumnjiči da je maloletnim osobama u dobi od 14 godina plaćao za masažu, a potom ih seksualno iskorišćavao.

Već registriran kao seksualni priestupnik

Epstein, koji je nekad bio prijatelj s princem Andrewom, bivšim američkim predsednikom Billom Clintonom i predsednikom Donaldom Trumpom, već je ranije postigao, kako su američki mediji pisali, za sebe vrlo povoljnu nagodbu o priznanju krivice kako bi izbegao federalne optužbe za seksualno zlostavljanje maloletnica.