Donald tramp, ratni veteran
printscren youtube

Na svečanom prijemu u Portsmutu, u Velikoj Britaniji, povodom 75. godišnjice od Dana "D", prisustvovale su brojne delegacije šefova vlada i država kao i članovi britanske kraljevske porodice, međutim, mnogi su očekivali da će upravo američki predsednik Donald Tramp i njegova supruga Melanija biti zvezde. Ali to nije tako jer najveće simpatije je pobrao 93-godišnji veteran koji je bio oduševljen Melanijom Tramp.

Donald Tramp, kraljica Elizabeta

Tanjug/AP

 

Dok se rukovao sa predsednikom SAD Donaldom Trampom, veteran Tomas Katbert nije odoleo da naglasi koliko ga je šarmirala američka prva dama.

američka vojska

Američka vojska, Gvozdena brigada

Tanjug/AP 06-01-2017

 

 

"Divna je, zar ne? Eh, da nema vas i da sam 20 godina mlađi...", prokomentarisao je Katbert.

 

"Mogli biste vi to, nema sumnje" rekao mu je Tramp.

Na prijemu je veteran Katbert pokazao odličan smisao za humor. Razgovarao je s britanskom kraljicom Elizabetom i princom Čarlsom. Gospođa Tramp je na njega ostavila poseban utisak, a predsednik Tramp ga je, kako kaže, iznenadio.

Donald tramp, ratni veteran

printscren youtube

Donald tramp, ratni veteran, Foto: printscren youtube

 

"Drugačije sam ga doživeo nego na televiziji, simpatičan je. Njegova supruga takođe je bila vrlo draga" rekao je on.

 Predsednik SAD mu je rekao da je počašćen jer je imao priliku da ga upozna.

Donald Tramp, Melanija Tramp

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

 

Nakon kratkog razgovora uspeo je da do suza nasmeje kraljicu Elizabetu. Tomas Katbert nosilac je Legije časti zbog zasluga prilikom iskrcavanja.

Ispričao je britanskoj kraljici Elizabeti da je služio u mornarici i da je biio smešten na teretnom brodu gde je bio zadužen za punjenje gorivom drugih brodova. Katbert je potom nastavio da priča, a smeh se prolomio dvoranom kada je kraljica rekla: "Mislila sam da ćeš mi ispričati da imaš bombu'".