KLEČAO JE VEZAN KAO PAS Otac zlostavljao i terorisao sina (6), dečak pronađen u stravičnim uslovima od kojih PODILAZI JEZA!

Policija se zaprepastila kada je mališana zatekla kako kleči

Nasilje nad detetom
Nasilje nad detetom, Foto: Printscreen

Šestogodišnji dečak, koga je "otac nasilnik" vezivao "kao psa", spasen je od nasilja kome je bio izložen u porodici.

Policija se zaprepastila kada je mališana zatekla kako kleči, vezan lancima za vrata.

OVI PREDATORI ĆE PRVI KRENUTI U OKRŠAJE SA IRANSKIM MIG-29 I F-14 Pentagon HITNO u Katar poslao 12 lovaca F-22 " Raptor" da vladaju nebom Bliskog istoka

Na njegovom telu otkriveni su tragovi "fizičkog zlostavljanja", a otac je priznao da je tukao dete u okviru "vaspitnih mera", saopštila je regionalna policija u Lugansku.

Vlasti su pokrenule postupak za oduzimanje deteta, koje je živelo sa ocem (36) i maćehom (27).

- Bio je vezan kao pas - preneli su mediji.

Dete je odvedeno iz kuće u selu Ajdar-Mikolaivka u Luganskoj oblasti, na istoku Ukrajine. Otac će biti lišen "roditeljskih prava" i odgovaraće pred sudom zbog "izlaganja deteta torturi", za šta je zaprećena maksimalna kazna od pet godina zatvora.

Policija je reagovala nakon što se dečak poverio drugovima. Oni su sve preneli roditeljima, koji su obavestili policiju.

Dečak je primljen u bolnicu radi detaljnijih pregleda, a najverovatnije će biti smešten u sirotište.

MOSKVA NA ARTIKU POSTAVLJA PLUTAJUĆU NUKLEARNU ELEKTRANU Akademik Lomonosov daće struju za dva miliona Rusa, a ZAPAD proziva Moskvu: " Vi pravite ploveći Černobilj"

Kako se saznaje, dečak je već ranije bio u sirotištu, ali je vraćen ocu nakon što se razveo od bivše supruge i oženio drugom ženom.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi