Poplava na auto-putu Beograd-Zagreb
Alo
Poplava na auto-putu Beograd-Zagreb

Alo

Foto: Alo

* U gradu Mančesteru, otac (22) je ubio svoje dete, bebu staru 11 meseci

* Stavio je bebu u nosiljku, a potom sa mosta bacio u reku

* Potom je otišao u pab na piće!

Jedanaestomesečnu bebu Zakarija ubio je u Mančesteru rođeni otac (22) Zak Benet Eko tako što ju je stavio u nosiljku za decu i bacio s mosta u reku, a onda je hladnokrvno otišao u obližnji pab na piće.

Pročitajte još:

Šokirani svedoci ispričali su da su videli kako mladić oko 16.30 prelazi preko mosta u četvrti Redklif noseći bebu u ručnoj nosiljki za decu i baca je s mosta u reku.

- A onda je masa ljudi utrčala vičući da je beba u reci. On je sedeo i zurio, nije se mrdao, a kad smo pozvali policiju, rekao je mušteriji koja je sedela pored njega da je on bacio svoju bebu u vodu i da se pre toga posvađao sa trudnom suprugom. Svi su bili na nogama osim njega. Sedeo je i samo gledao - priča ona.

Muškarac uleteo među ljude i izbo ih nožem!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 11.09.2019. 18:05 - 11.09.2019. 18:14 U industrijskom delu Talahasija došlo je do višestrukog napada nožem, a policija glavnog grada Floride saopštila je da se osumnjičeni nalazi u pritvoru. Policija na Floridi, Foto: Tanjug/AP Policija navodi da je pozvana da dođe u industrijski deo grada jutros zbog napada nožem, preneo je AP.

- Beba u reci je bila toliko mala da sam mislio da je lutka - rekao je jedan svedok.

Zak Benet je smesta uhapšen i otvorena je istraga ubistva, a užasnuti stanovnici donose na mesto ubistva cveće, plišane igračke i pale sveće.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!